Sziasztok!

Margitka!
Jókor néztek be, hogy mennyi sok finomság készült! A Stefánia rúd is nagyon guszta, meg ez a kókuszos! Egy pár szelet most nagyon jól jönne!
Jó sok csipkebogyót szedtél, finom tea lesz majd belőle.
Én nagyon el vagyok maradva, tegnap délelőtt megsütöttem a tortát. Délután szerettem volna betölteni, de nem sikerült. Váratlan vendég jött egy ismerősöm kb. 3 órakor és bizony hat óra után ment el. Már utána nem volt kedvem sem, meg volt más amit meg kellett csinálni. De ez még semmi, 8 óra körül szólt a szemben lévő szomszédasszony, hogy nagyon rosszul van át tudnék e menni egy kicsit., Gyorsan átmentem, de azonnal szóltam a férjemnek álljon ki a kocsival és vigye az ügyeletre, ezzel nem lehet játszani. A vérnyomása 160 volt, remegett és szédült. Én gyorsan pizsamástul vittem magammal haza a gyereket, mert nem tudtuk mi lesz belőle, inkább aludjon nálunk., A férje délutános volt, mondtam ne szóljon neki, várjuk meg mi lesz.
Nem győztem elterelni a gyerek figyelmét, de semmi probléma nem volt.
Csinált az orvos ÉKG.-t, jól megvizsgálta, adott azonnal gyógyszert hogy stabilizálja a vérnyomását. Addig ott voltak még helyre nem jött egy kicsit. Le is ment 120-ra és még kapott itthonra is, ha szükség lenne rá. Semmi olyant nem talált nála, hogy kórházba kellett volna menni. 45 éves néha hőhullámok jönnek már elő! Hála istennek jól van, aminek örülünk. Jó programunk volt tegnap is, de a vége jól sikerült!
Még most fogom díszíteni a tortát, sietek vele, mert már elindultak a gyerekek.,
Lia!
Jó. hogy eltettük a leandereket, mert mindig közbe jön valami! Itt most hideg lett, már nem jó kint lenni. A begónia megmarad jövőre ki tudod teleltetni?