Szia Ilona!
Nagyon szép ünnepi képet hoztál ma is! Köszi, nagyon hangulatos! 
A krumplis tésztát mi is szeretjük, sokféle leves után jó! 
Én ma a reggeli után átmentem a Tescóba, hosszú volt a lista, mert már csak 2-szer megyünk át legtöbbször hetente... De a keddi napra mindig odafigyelek, mert ez a -5%-ot levonós nap a nyugdíjasoktól... Legközelebb majd csak a hétvégén megyünk valamelyik nap, ha már muszáj lesz...
Aztán a mosógépet is megdolgoztattam, és 2,5 órára kint hagytam a kimosott ruhákat az udvaron, azalatt jól kiszellőztek, és néha még a nap is megmutatta magát, és a szél is mozgatta a ruhákat... de az emeleten amikor behoztam, akkor még ki kellett teregetni... Már szépen megszáradt a nagy része.
Csak ebéd után a rövid pihenőt követően főztem meg egy nagy fazék töltött káposztát. Most teszteltük a férjemmel, én csak 1 gombócot ettem, de isteni finom lett! Holnap és holnap után is ehetünk belőle, de ebből már mi is teszünk el a fagyasztószekrénybe is. Jó lesz majd elővenni, ha kell.
Na és még sül a Stefánia vagdalt, mert azt is készítünk...Körülbelül 5 perc múlva az is kész lesz. Az előbb pedig kisütöttem a lángos maradékot, mert az még délben nem kellett... Lehet enni később is, ki mit akar, válogathatunk. 
Ti a leanderekkel is jól megdolgoztok mindig. De jó sok is van nálatok.
Ügyes vagy nagyon, szép díszeket kreáltál, az adventi is nagyon ünnepélyes lett!