Szervusztok,jó reggelt!
Bitta elég eleven volt éjjel,megint rajtam mászkált,nem volt kedve aludni,bújt és nyalt és dorombolt,rezgőre volt állitva a párnám...
Reggel,mikor felkeltem éreztem, hogy zsibbadnak a lábaim meg az ujjaim a kezemen,valószinű kálcium hiányom lehet,fel is oldottam egy Supradynt,iszogatom,lehet ez az oka a lábam fájásainak,bár napközben nem fáj már,de éjjel ha nyújtózom akkor igen,de hamar kiáll...Minden rám kell jöjjön igy 50 közelében...
Na a krémesről pár szót,Ilona!Jól megkivántam az este,van is egy házikrémes porom itthon..de nincsenek lapjaim,igy elhatároztam,hogy Hartyáni-t sütök ma.
Tegnap megfőztem,pulykamedált vettem jó paradicsomos ,savanykás ragulevest főztem,és csirkezúza pörköltet,borsóval.Ma ráérek, mosni kell,és sütök is.
Összekészitettem a reggelit a madaraknak is,Atti vitte le kiszórni nekik a fa alá,ha elkezdtem nekik enni adni,nem hagyhatom abba,mert jönnek...tegnap egy picike madarat láttam ,akkorát mint egy cinke,de piros és sárga volt...nem ismerem,el is repült mikor meglátott,a kutyáknak bedobott,zsiros kenyéren csipegetett,amit reggel hagytam,a mellettünk levő gyárkeritésen bedobom,mikor a két farkaskutya erre jár megtalálja..de csak éjjel engedik el őket,napközben a madarak csipegetnek belőle!
Zúzmarás,hideg a reggel,-7 fokot mutat az okoskám,a faágak és a tető is fehér,rossz kinézni,már teljesen depis vagyok ettől a téltől...
Na visszajövök ha majd felébredtetek,addig körülnézek a neten!