Válasz: Társalgás
Ilona!
Hú ebből legalább 1 szeletet most befalnék még! Igazán nagyon guszta lett!
... Vendégeitek lesznek?
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ilona!
Hú ebből legalább 1 szeletet most befalnék még! Igazán nagyon guszta lett!
... Vendégeitek lesznek?
Katika!
Csak sikerült befejezni az ajándékot! Biztosan örülni fog neki,és ha ilyen hidegek lesznek még tudja is használni!
Én is sok szeretettel köszöntöm az unokádat születésnapja alkalmából!
Margitka!
Bizony hogy ettem, bűnöztem most kettőt faltam be gyorsan, még ki sem hült rendesen! Nem várunk vendéget, szerintem ebből nem is sok jutna nekik!
Ja és még sütöttem egy tököt is, délelőtt voltunk a boltba és vettünk. Több volt 2.5 kg-nál. Na abból is ettem két szeletet.
Ilona!
Na a krémes is egy olyan finomság, aminek nem lehet ellenállni... Én sem tudtam volna. Na és a sütőtök is nagyon finom tud lenni! Váljék egészségetekre! 
Margitka!
Nektek is,köszi! Remélem lesz alvás tőle. Nem csináltam nagyon édesre a férjem is megjegyezte, és megdicsérte, pont jól eltaláltam az ízét!
Most mára elköszönök, megyek fürdeni. További szép estét kívánok!
![]()
Ilona!
Most már én is követlek! Ha ittunk volna egy ilyen pohár borocskát, talán már filmet sem tudnánk nézni...pedig a férjem kinézett valamit... mostanában hamar elálmosodunk este...
Nektek is további kellemes estét!

Most már én elköszönök.... álmosodom... pedig állítólag jól filmet nézünk majd... ha végig is tudjuk nézni... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Este hiába akartam még tévét nézni a fürdés után, bizony, hogy hamarosan elaludtam... pedig erőltettem egy ideig... aztán el is aludtam, és fél 6 előtt ébredtem csak fel... Észre sem vettem, amikor a fiam elment...
Ma nem kell főzni, maradt mindenből bőven... Majd csak almáért kell elmenni, mert az fogyóban van...
Na még benézek a levelezéseimbe, aztán kávézhatok is, mert érzem az illatát....
Hoztam ide is:

Sziasztok!

Margitka! Köszi a reggeli finom kávét! Én most főzöm a másodikat. Olvasom, hogy jól aludtál az éjjel. Örülhetsz neki. Sajnos én nem mondhatom el, felébredtem 4 óra 5 perckor és nem is tudtam elaludni, csak kínlódás volt reggelig. Közben a fejem is megfájdult megint, de a reggeli kávénk egy kicsit jót tett. Itt szépen süt a napocska, reggel -10 fok volt. Nem figyeltem van-e front, de változott az idő, ha kisütött a nap.
Megfőztem a paradicsomlevest, mellé zöldbabfőzelkék fasírttal lesz az ebéd.Maradt még négy szelet a krémesből is.
Neked mára nem kell főzni, takírítást iktattál be?
Sziasztok!
Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek.
Nekem nagyon kalandosan kezdődött a mai napom.Reggel felébredtem,6,40-kor megnéztem az órát és kiugrottam az ágyból azt hittem szerda van és elaludtam,kezdtem készülődni mikor bevillant valahogy ma csütörtök van és nem kell korán mennem.Még nem voltam így,látszik hogy fáradok.
Megfőztem a holnapi ebédünket,a vadasból maradt,csak húst sütöttem mellé,volt itthon édesburgonya abból krémleves készült.
A tej is lejáratos lett volna a napokban,abból sütöttem rizskochot.
Margitka!
Köszi a kávét,már a másodikon is túl vagyok,ebédelek és indulok dolgozni.
Este én sem tudtam már sokáig fent maradni,jól is aludtam szerencsére.
Ilona!
Nagyon guszták azok a krémesek,jól jönne egy szeletke belőle.
Sokat fáj a fejed,meggyötör ez az időváltozás téged.Nálunk nem volt hideg reggel,-1 fokot mutatott a hőmérő.
Most is szépen süt a napocska,jó lenne ha holnap hasonló idő lenne ágyneműt kellene cserélni.
Sziasztok újra! 
Na még ebéd előtt benézek. A porszívózás készen van, lehet egy kis pihenő...
Ilona!
A mai képed is szemet gyönyörködtető! ... Na és ott az a kis hangulatos házikó is, aranyos!
Sajnálom, hogy nem aludtál jól, talán a 2. kávé megint segíthet a fejfájásodon... Nálunk is szép napsütés lett, olyannyira változott az idő, hogy mostanra már +2 fok is lett... de állítólag ez nem tart sokáig még, jön a fagy majd...
Finomat főztél, jól esik majd utána megint a krémes! ![]()
Lia!
Na ez szerintem a fáradás miatt történhetett meg, de még szerencse, hogy aztán kapcsoltál! ![]()
Finom ebédet állítottál össze. Nem is emlékszem rá, hogy mikor volt itt rizskók.... én csak így hívom, persze elfogadott mindegyik név, még rizsfelfújtnak is hívják... de jó ötlet!
Jó, hogy Te is tudtál aludni! Akkor sok erőt a munkához, Te már lassan indulsz is! 
Halihó kislányok!
Képzeljétek ma kisütött a nap. Igaz csak kis időre, de SÜTÖTT. Így nagybetűsen. Imádtam.
Icukám! Nálam is fasírt lesz, csak kelkáposzta főzelékkel. Nagyon szuper képet hoztál.Ilyen helyen talán még én is szeretném a telet!
Lia!
Tényleg fáradt vagy már. Még jó , hogy nem útközben jutott eszedbe , milyen nap is van.De egy ilyen menüt össze rittyenteni, nem semmi. Én örülnék, hogy két fülem van és nem vagyok szatyor.
Katikám!
Észre vettem amit írtál. Nem soká sor is kerül rá. Egyeztetünk majd, hogy mikor mehetek a fonalért, és te mikor érsz majd rá.
Margitka!
Finom almát vegyetek!Én is épp most ettem meg egyet.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás