Sziasztok!

Margitka!
Igen sajnos megint futottunk egy kört! Telefonon hívták a férjemet, hogy ott van a futár a háznál csomagot hozott. Igyekeztünk délre voltunk itthon. Elindultunk reggel mert nem szóltak, hogy ma hozzák a megrendelt árut. A férjem rendelt magénak alkatrészt. Így voltunk négy boltban, kaptunk prospektust is,mert sehogy sem tudtunk dönteni. A probléma az, hogy ott van a kádnál a nagy kémény, így az meghatározza milyen méret legyen. A 80 x 100-as méret lenne jó, de nincs ami nekünk oda megfelelne.Ez a méret kimenne a kéményig, nem lenne 10 cm rés az üvegfal és a kémény között. Az ívest meg nem lehet kinyitni, csak ha egy 10 cm falat felhúzunk, na azt nem akarjuk. Teljesen elrondítaná a fürdőnket. Vagy csináltatunk egyedi méretre, de borzasztó drága. 4, 5 százezreket nem adunk érte! Most már teljesen káó van, a férjem mondta nagyon meggondolandó, még bírunk akkor kádba fürdünk, ha nem akkor majd lesz valahogy. Még lehet gondolkodni addig még nem jön a mester. Ha megrendeljük több mint egy hónapot kell várni. Na így állunk most!
Délután a birsalmát rendeztük, most lett 9 üveggel. Ennyit bírtunk megpucolni, a kezem is belefájdult, mondtam a férjemnek ennyi mára elég volt! A dió még marad.
Egészségetekre a vacsorát, mi is túl vagyunk már rajta. A fürdéshez készülődök és csak pihenünk, mert elfáradt a férjem is amint látom.
Ma még én is mostam egy adagot, még ágyneműt kell majd cserélnem, de csak holnap lesz belőle valami.
Ha jó idő lesz a kertet tesszük rendbe, mert viszik a zöldet. A füvet kell lenyírni és a kiskertből az elszáradt virágokat kiszedni.
További szép estét, jó pihenést kívánok!