Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Nagyon finom sütit sütöttél és sok finomsággal vártad a fiadat haza. Biztosan nagyon fincsi lehet ez a süti, mert így a képen is igen jól mutat!
Ügyesek voltatok, hogy Győrben is voltatok ebben a nagy forgalomban!
Tegnap mentek el a gyerekek hat óra után, de most nem voltak sokan és hamar hazaértek.
Mi meg hogy nyitva voltak az üzletek bementünk Miskolcra az OBI-ba és a Praktikerbe szétnézni. Úgy gondoltuk, hogy nem lesznek sokad, de tévedtünk. A fürdőben öntvény kádunk van, szeretek benne fürdeni, de nem annyira, hogy ne válnék meg tőle. A férjem eddig mindig azt mondogatta, hogy azt meghagyjuk, nem cseréljük zuhanykabinra. Most úgy döntött, mégis csak zuhanykabin kellene, mert később nem fogunk bírni kimászni belőle. Ha szépen megcsináljuk, már megint nem verjük szét! Elmentünk szétnézni, ami tetszett és jó is lett volna, utolsó darab volt, mintadarab. Mindig bele választunk! Több boltban voltunk, de nem jártunk sikerrel.
Jó későn jöttünk haza majdnem négy órakor és itthon keresgéltünk a neten, találtunk is onnét lesz megrendelve. Csak a kabin kell, a tálca alá nem. A kád és a kabin együtt nem fér be, mert a kád is nagy volt 170 cm hosszú, a fürdő nem annyira nagy.Így csak a kabin marad. Ma ezeket intéztük, hogy itt legyen mire kell mert jönnek csinálni. Elég sok szaladgálás van most megint még beszerezzük a kellékeket.
Én holnap sütök valamit, még nem tudom mi lesz, de megkívántuk az édességet.
Lia!
De aranyos lehetett az unokád mikor vitte fel a káposztát! Nem volt semmi probléma hogy sokat evett? Ügyes vagy, ha készen van a nagytakarításod! Úgy szeretem én is a jó illatot a lakásban utána. Azért az ablakokat még ha lehet egyszer karácsonyig áttörlöm, ha természetesen az idő is engedi.
Gondolom, hogy jól elfáradtál Te is! A meccs milyen volt? Jó kis kikapcsolódás volt együtt!