Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Tegnap finomat főztél! Már a férjem itt is mondogatta, hogy mikor lesz habart bableves? Ma vettem meg hozzá az alapanyagot, de jó lenne még egy kis füstölt hús is ha benne lenne. Igaz van karajcsontunk füstölve, egy kis ízt ad majd neki.
Tegnap mi is jól elbeszélgettünk a gyerekekkel, mind a két család hívott. Jó későre járt mikor végeztünk. Ma meg délelőtt megint hívtak Levente fiamék, hogy a gyerek nagyon szeretne jönni, így elindultak. 1 óra után értek ide, zöldborsó levesünk volt, második derelye készült, túrós és lekváros. Nagyon megörültek, hogy ezt csináltam.
Nem tudom meddig maradnak nem kérdeztem, de ide egy órával tovább tartott az út, annyian voltak.
Most elmentek a másik mamáékhoz, majd jönnek hét után vissza. Addig kihasználom az időt benéztem.
Neked is holnap már ott lesz a fiad, ha még egy kicsit is, de együtt lehettek!
Itt ma is szomorú idő volt, nem sütött a nap, reggelre esett egy kis eső is!
Lia!
Nagyon ügyesek vagytok, már a káposztát is megfőztétek! Legalább ezzel is előbbre vagy egy kicsit. Én is tanultam Tőled, hogy milyen jó hamarabb elkészíteni, ezzel is kevesebb a munka ünnepek előtt! A hűtőből meg akár mikor ki lehet venni, nem kell vele bajlódni, mikor sok a munka.
Rossz hírt hoztál, részvétem a barátotok felesége halála miatt. Hamar elment a férje után! Mi is temetésre megyünk szerdás, a szomszédasszony halt meg. Sajnos súlyos beteg volt, de bizakodott hogy jobban lesz.