Válasz: Társalgás
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,781 1,782 1,783 1,784 1,785 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Itt egy új hét, kezdődjön vidáman a napotok! Mindenkinek legyen szép a hétfő, én is ezt kívánom! 
Este a fürdés után végig tudtuk nézni a "Géniusz" vetélkedő minkét részét. Fél 11 után kapcsolta le a férjem a tévét...
Aztán éjjel megint sokszor megébredtem, és sokfélét álmodtam össze-vissza... szinte fáradtan ébredtem...
Ma nem kell főzni, de munkát találok, az biztos...
Most nincs hideg, már 13 fok van odakint. A szél nem fúj. Majd 21 fok is lehet már délutánra. Mára nem jeleznek esőt... De elég nyirkos a reggelünk.
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.

Természetesen most is hozom későbbre, mint mindig:
Kukucs...
Ma ismét nagyon borongós volt egész nap az idő. Csak pillanatokra sütött ki a nap is... De már javában az őszben vagyunk. Túl sok melegre és napsütésre nem is számíthatunk... Hú de gyorsan este lesz már... most kezd sötétedni...
Délelőtt dolgoztunk, aztán hajvágás, hajmosás volt. Én is lefürödtem a hajmosás után. Jó is most már ilyenkor egy kicsit, ha lazább napok is jönnek. 
Természetesen ma is szedtem jujubát a szőlőn kívül. Nagyon jól esik még mindig az evés után egy kis nasizás. Pedig még bulvár túrós süti is van. ![]()
Most uzsonnáztunk, de ma már csak valószínű gyümölcsöt eszünk. 
Én jöttem elköszönni. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Este most már mindig korábban lefürdünk, ezt tettük tegnap is. Majd az éjjel most csak egy megébredés volt. Aztán reggel csak 6 óra után ébredtem fel.
Ma nem kell főzni levest, az van még, másodiknak vegyes zöldséges főzeléket főzök, gombás hús is maradt hozzá. Persze munka az meg mindig adódik, ma is... lesz elintézendő is majd a városban.
Most nincs hideg, már 10 fok van odakint. Majd 19 fok is lehet már délutánra. A szél nem fúj, és még nem jeleznek esőt mára sem...
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.

Természetesen most is hozom későbbre, mint mindig:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Tegnap éjszaka itt esett az eső. Eléggé szomorú az idő, de remélem kialakul délutánra. Én is csak másodikat főzök, zöldbab főzeléket és pörkölt lesz rá. Levesünk maradék lesz.
Tegnap megcsináltam tíz koszorút, ma ebéd után megint megyünk a sírokhoz. Már reggeli után itt helyben voltunk rendben van itt is.
Tegnap délután mikor végeztem,leültem egy kicsit a géphez, de jött a barátnőm, kicsit elbeszélgettünk későre járt ezért nem jöttem. Még fürdeni is mentem, utána már nem volt kedvem, fáradt voltam.
Már végeztetek a kerti munkákkal, vagy még van belőle?
Szia Ilona!
Gyönyörű őszi képpel jöttél ma! Köszi! 
Finom lesz az ebédetek!
... Majdnem én is zöldbabfőzeléket főztem, de végül a vegyesre szavazott a fiam.
Mivel kedd, most már így megyek minden héten először a Tesco-ba, ameddig megtartják a -5%- levonást a nyugdíjasoktól! Ma is voltunk főzés után, aztán átmentünk kocsival Elvira Majorba, és vettünk 2 féle almát. meg mézet, az is ott az olcsóbb!
Hazajöttünk. elpakoltam, amit vettünk. Utána fogat mostam átöltöztem, és elmentünk kocsival az orvosi rendelőbe. Már meg is kaptuk a férjemmel az idei influenza oltást. Ez már a 3. év, hogy megkaptuk. Eddig nem is lettünk influenzásak. Remélem, hogy most is megússzuk. De mindenképpen ha elkapnánk is, nem lenne annyira veszélyes...
Nagyon lett már a lakásotok, örülhettek is munkátok eredményének!
Igazán ügyesen megcsináltad most is a koszorúkat! 
Nálunk ma is olyan esőre álló az idő, pedig nem jelezték, igaz tegnap is így volt és nem is esett.. eddig ma sem.
A kerti munkáról a lehulló levelek gondoskodnak arról, hogy ne fogyjon el a munka...
Már megtálaltam. Melegszik a levesünk. Mindenkinek jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Sziasztok.
Én is ide értem, tegnap hosszú napunk volt. Ma valamivel csendesebb, utána mentem fodrászhoz, most festeni kellett a hajam. Tankoltam voltam most az Aldi-ban, ritkán oda is benézek.
Margitka.
Mi is főzeléket ettünk, krumpliból, sült hús maradt még mellé. Itt szép idő volt ma, de érződik hogy október vége van A hétvégén órát is kell állítani, vissza felé.
Ilona
Nagyon szép lett a lakásotok, élvezzézek sokáig jó egészségben.
A koszorúk is szépek lettek, szépen megcsináltad őket.
Szia Lia!
Sejtettem, hogy fárasztó volt a tegnapi napotok. Ma akkor csinos lett a frizurád is munka után. Volt valami az Aldiban, ami olcsóbb, és megérte? 
Az ebéd nálatok is finom volt. ![]()
Itt körülbelül 2 órától sütött ki a nap, de aztán utána nagyon szép is volt az idő, most megy le a nap, és kezd is hűvösödni...
Na most jó, hogy súgtál, nem is jutott még az eszembe az idő visszaállítása az óránál... Akkor majd rendezzük. 
Margitka.
Van egy fajta szalámi amit szeret a férjem, löncshús, ott szoktam venni. Most útba esett a fodrászhoz, időm is volt, így bementem. Magamnak vettem mézespuszedlit, nagyon szeretem.
Lia!
Hú de régen ettünk már löncshúst! Pedig én szeretem is nagyon. A puszedli is finom, de azért abból már én óvatosan mernék kóstolgatni. ![]()
Váljanak egészségetekre, a kedvetekre vásárolt finomságok! 
Mára elköszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Lapok Previous 1 … 1,781 1,782 1,783 1,784 1,785 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás