Sziasztok!

Margitka!
Tudtam mikor kell benézni! Nagyon finomat sütöttél ma! Most jöhetne egy szelet belőle, megkívántam. Mi most értünk haza öt óra után. Annyi hogy már megvacsiztunk, mert éhesek voltunk nagyon. Vidékre mentünk a sírokat megcsinálni. Még szerencse, hogy jó idő lett, ebéd után egy óra után indultunk el. Majd holnap meg itt helyben, majd Miskolcra megyünk rendezni, hogy rendbe legyenek mindenütt!
Itt is éjjel esett az eső, jó párás volt a levegő reggel, nehezen is de kisütött a napocska. Jó is volt ilyen szép időben most utazni.
Tegnap 3 óra után indultak haza a gyerekek, én is pakoltam mindenből egy kicsit. Már mosolygunk, mert a gyerek megint megjegyezte, ugye pakolsz megint mama? Rántott húst is sütöttem, abból már nem bírt enni. Palacsinta is volt mákos, nutellás, túrós, lekváros. Lehetett válogatni, jó sokat sütöttünk.
Ott is olvasom sok a lehullott levél, itt is a férjem feladata volt a napokban, de még mindig van, azért lassan elfogy.
Lia!
Örülök, hogy Zsombor jobban van már! Én is a napokban emlegettem a káposztát, mint Zsombor már nagyon megéheztem rá! majd beiktatok lehet a jövő vasárnapra. Csak ne lenne olyan drága a kelkáposzta! Még van a fagyón vagy 10-12 töltelékre való. Akkor vettem mikor elkaptam, hogy olcsóbb volt, ami megmaradt bekerült a fagyra.