Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom reggeli kávét! Tegnap úgy jártam, hogy írtam Nektek de nem jó gombot nyomtam meg. Ma reggel néztem nincs itt a hozzászólásom! Pontosan akkor jöttek meg a fiamék és már gyorsan mentem volna ki ezért az előnézetet nyomtam meg!
Már szerdára mindennel készen lettünk, délután még egyszer kitakarítottam végig mindent. Két napig raktuk le a padlót, el is fáradtunk a végére. Már most gyönyörködhetünk a munkánk eredményében! Megérte hozzá kezdeni, mégis meg tudtuk csinálni, annyira jó érzés!
Szép lehet a fiad háza is már, szépen alakul. Biztosan Ő is örül, hogy szépen halad a munkálatokkal!
Fotóztam majd ha lesz időm hozom azt is. Sikerült mestert találni a csempézéshez is, aki színezte a házat az ajánlotta és mondta, hogy nagyon jól dolgozik, csak ezeket csinálja. Reméljük így lesz, már eljött megnézni és megbeszéltük nov. közepe felé, de lehet hogy hamarább jön megcsinálni a fürdőt. Még ahol dolgozik azt be kell fejezni. Most már pihenhetünk addig egy kicsit, azt mondta egy hét alatt lesz készen a két helyiség a WC-t is kell. Remélem hamar túl leszünk azon is.
Nagyon szép lett a kenyérkéd megint! Szépek a leszedett paprikák is! Itt is hideg lett most reggelre a leandereket még kint hagyjuk, majd figyeljük az időjárást.
A gyerek most ébredezik, palacsintát készítek azt kértek levesünk van lebbencsleves.
Lia!
Remélem jól vagytok! Most már készen lettünk, csak pihenünk. Jól is esik mert azért sok volt a munkánk és elfáradtunk. Nagyon jó nézni a munkánkat, amit csináltunk. A szomszédok meg is jegyezték, hogy mit nem csináltunk még? Mondtam meg kell próbálni mindent, ha nem megy akkor hívunk szakembert!