Válasz: Társalgás
Persze,csak öntöttvasra jó,én is ilyen zsiroldót használok,én nagyon meg vagyok elégedve vele,de jó ha kesztyűt húzol hozzá,mert a körmöt elpuhitja,töredezni fog,ha nem vigyázol rá!
Nem én kértem,igy alakult,mert új modell van,most beraktak pár asztalt,meg varrógépet elém,igy következek a sorban.Mindig attól függ milyen modell van és én mit varrok,rajta,úgy raknak sorba minket a szalag mellett,aztán vagy szerencsém van,vagy nincs...
Bittát sokkal jobban megszerettem már az elejétől,mint Pocit...vele rettentő sok bajom volt,mert bántotta Ufit,tulajdonképpen ugyanigy viselkedett vele,mint most Bittacica,de szegény Ufikám már öreg és beteg volt és nem akart játszani,vagy marakodni...Neki kinlódás volt egy ilyen hétördög és ez rányomta a pecsétet Pocira...mig Ufim élt,nem is tudtam igazán szeretni őt!De most igy együtt nagyon jók a kicsivel...mind a kettő jót tesz,egyik a másiknak!Poci a falatot sem veszi el,a kezemből már,hanem vár hogy Bitta akarja-e?Ha igen akkor az övé!Nagyon jól tolerálja a kicsi szeszélyeit,cserébe kap mosdatást ,meg hempergőzést,nagy játszást! ![]()