Szervusztok!
Az esti fürdő nagyon jól esett a lábaimnak a meleg vizben kiállt a fájdalom,de éjjel éreztem többször mikor nyújtózkodtam,hogy fájnak a csontok,Bitta hagyott aludni,tudtam is elég jól.Ma már nem fájtak a lábaim,új modell van elköltöztettek a g épemmel,most éreztem,hogy miért is fájtak,mert az ajtó mellettem volt és percenként nyitogatták,a folyosóról meg jött be a kinti hideg egyenesen a lábaimra,kihűltek...Ma már ahol ültem jobb volt,meleg és nem ért a huzat!
Ilona!
Köszi a cicák jól vannak,egyre jobban.Kéne vinni Bittát oltatni,de mig ilyen hidegek vannak én bizony ki nem viszem a házból!Ma még valami szerencsétlenül hulldogált is ,mikor jöttem hazafele...Nem akar ez a tél véget érni sehogy..egy állapotban van...
Most vettem észre,hogy pici bajuszkái nőnek Bittának,szerintem le volt vagdosva neki,az is beleragadhatott volt az egérfogó papirba...Minden esetre annyi szeretetet kapok tőle,szerintem az anyukájának tart.Mikor Pocival kötekszik és az megkergeti,rögtön hozzám szalad védelemért.Éjjel is odajön megnéz,megpuszil többször is,napközben,jön és felugrik az ölembe,ott érzi jól magát.
Ma még nem főztem,van egy kis maradék húsleves,zöldséggel,meg egy adag sertéspörkölt tarhonyával,tegnap sültkrumpli volt ,rántott csirkemellel.
Vettem csirkezúzát,abból szeretnék holnap pörköltet főzni,kuktában,hogy jó puha legyen és zöldborsóval összerottyantom.
Próbáltátok már drótkefével megsikálni?A kinti rostélyt azzal szoktuk!Aztán átkened olajjal,vagy egy darab szalonnával és tökély!
Lehet hogy meg fogok fázni,elég furcsán érzem magam,eléggé fázom,pedig meleg van benn,és ma többször tüsszentettem is.Nálunk a munkában senki nem beteg,érdekes...
Klárika,Lia,Katika,és mindenki jó egészséget és kitartást,mert a télnek még nincs vége...