Szia Ilona!
Először is sok sok szeretettel köszöntelek Benneteket, és még nagyon sok szép házassági évfordulót kívánok Nektek együtt egészségben, szeretetben!

Finom lehetett a franciasaláta is, jó, hogy írtad, majd lassan megint megcsinálom én is, hiszen nagyon szeretjük.
A váratlan vendég egy picit bezavar az időbeosztásunkba, de hát már megérkezett, csak kellett foglalkozni vele...
Csodás őszi virágkororral jöttél ma a délelőtt folyamán!
Jó nagy az üst! Szerintem is érdemes egyszerre többet főzni benne... Valóban nem sokkal meggy el több idő akkor se nagyon rá.. csak míg megmossátok, kimagozzátok a szilvát, és persze az üvegmosások és a lekvárral való töltögetés.. De megéri rászánni az időt! 
Köszi a fotókat, nagyon guszta lett minden! 
Mi ma délelőtt Székesfehérváron voltunk a férjemmel, mert mára is adódott elintézni valónk... na és még mindig nincs is vége... De fél 12-re hazaértünk. Mivel tudtam, hogy el kell menni, tegnap este megfőztem mára egy jó nagy adag karfiollevest. A második babfőzelék volt, az tegnapról maradt. Ahhoz meg grilleztünk virslit és tükörtojás is készült.
Na és ebéd után a mosógépemet is telepakoltam, mert ugyancsak gyűjt a szennyes... Most teregettem ki egy jó fél órája az udvarra. Szerencsére van egy kis szél, és a nap is sütöget időnként.
... Szerintem legalább 5 óráig maradhatnak is kint a ruhák!
Lia!
Remélem, hogy a mai napod egy picikével könnyebb lesz!