Sziasztok!

Margitka!
Köszi a szülinapi jó kívánságot, átadtam az ünnepeltnek! Délután 2 óra után mentek haza, már jelentkeztek hogy megérkeztek.
Laci fiamék most nem tudtak jönni, majd Ibolyának most külön lesz, de még nem tudják mikor. Majd ott találkozunk megint, vagy itt lesz az is.
A torta finom volt, örültek mikor meglátták. Nem sikerült jól a fénykép sietni kellett, mert alig várták már hogy megszeljük. Előtte kellett volna több képet csinálni, de nem értem rá s sok feladat miatt.
A redőnyöket azért szereltük le, hogy az ablak körül is színezzék le, meg élt raktak fel. Eddig gömbölyítve volt a minta miatt, de leszedtük, legyen most más, változatos ha már csináljuk és ilyen nagy munkába kezdtünk.
Lia!
Sokat dolgoztatok, biztosan szép lett megint a kert. Remélem, hogy szép lesz a ház, ha már ilyen nagy munkába fogtunk.
Úgy gondoljuk, hogy a hét közepére készen kellene lenni, ha az idő engedi. Olyan nagy por van hiába takartunk le minden, még az udvart is letakarták, de csak száll a por. Majd a takarítás lesz még nagy mindent lemosni, megdolgozunk vele!

A kapott barackot is befőztem ennyi lett