szervusztok!
Egy kis tavaszt hozok ezzel a sütivel,ebbe hideg rossz időbe!
Nagyon hideg volt reggel megint,lefagyott minden,hazafele is óvatosan csuszikáltam a járdák mintha fel lennének szántva,még ilyen elhanyagolt járdákat évek óta nem láttam,mindig büntettek ha nem voltak takaritva,most a városban minden járhatatlan.A gyárudvarról nem is beszélek,pénteken nem volt viz és valaki úgy hagyta a csapot,mikor megadták már a lépcsőkön folyt lefele...ma reggel le is volt fagyva,alig lehetett felmenni az emeletre!Ilyen trehány bagázst életemben nem láttam!Holnap hivatalosan ünnepnap,van,szabadnapnak kéne lenni,erre ma kijelentették,hogy mi menjünk csak dolgozni,mert sürgős a munka és ki kell mennie,majd máskor ülünk otthon!Na erre kiváncsi leszek ,hogy ezt a napunkat mikor adják,vagy fizetik ki...ez úgy el lesz felejtve mint az augusztusi túlórám,ami a mai napig sem lett kifizetve...
Voltam benn a szüleimnél,szerencsére náluk nagyjából minden rendben...anyunak egyre rosszabb a memóriája,szörnyű ahogy próbál a felszinen vergődni,hogy emlékezzen dolgokra!Ma is behivott a belső szobába,hogy apu ne hallja és megkérdezte,ki tudja már hányadjára,hogy nem-e tartozik valami pénzzel nekem?Merthogy szoktam vinni ezt azt amit kérnek és majd elszámolunk,aztán mindig fél,nehogy elfelejtse!A szivem szakad meg!
Ma beugrottam a cukrászatba hazafele és a mellett amit vittem az almavirágból,még banánt is vittem anyunak,meg vettem egy doboz lekváros linzert,nekik.Hát azt nem tudom hányszor megkérdezte,hogy nehogy ottfelejtsem,mert kitettem az asztalra.mondom de nektek hoztam,nem viszem haza!Jó akkor kifizeti!De nem kell,mert csak úgy hoztam,nem kérted,nem pénzért!De ő nem szereti ha én költöm a pénzem rájuk...Annyit kellett győzködjem...
Margitka4
Nem jól drukkoltál,irtó ehéz apom volt,ma is a három fázist varrtam ,viszont a szalagot meg felcsavarták,igy már nem birtam tartani a ritmust és lemaradtam,szóltam is hogy én igy már nem győzöm ,ilyen gyorsan...erre szóltak az előttem levőnek,hogy néha varrjon meg egy egy darabot...eleinte varrogatta,de senki nem szeret segiteni senkinek,csak én vagyok olyan hülye!Aztán persze megint lemaradtam,mikor már nem segitett...akkor jött a főnöknő és lekapta,hogy miért nem segit?Hát mert ő sem birja az övét megvarrni,én megértem,mindenkinek van,két ,három fázisa,mert nem elég az ember,vagy nem jól vannak osztva a fázisok?Mert volt mikor négyet is megvarrtam,de azok olyanok voltak,hogy meg lehetett...nem mindent lehet...
Elhatároztam,hogy az adóm 2 %-át a cicamenhelyre iratom,mikor megyek Bittát beoltatni,ki is töltöm a nyomtatványt!
Ez az én cicám olyan ügyes,ma reggel,Felugrott a wc tartályra és lenyomta a gombot,igy lehúzta a wc-t....Hát ha nem vagyok itthon azért nem örülnék,ha ezzel szórakozna! 
Jaj de engem nagyon szeret,úgy jön és bújik,kedveskedik,hizeleg,dorombol és puszilgat a hogy csak tud!Nem akarom még kivinni,mig ilyen hidegek vannak,hogy beoltassam,majd ha enged kicsit az idő!
Na jó sokat irtam,megyek körülnézek kicsit a többi oldalon is!Puszi!