Válasz: Társalgás
Lia!
Remélem, hogy jó döntés születik, és a férjednek is jó lesz utána a közérzete! Drukkolok Nektek nagyon!
.
.
Bocsi, hogy csak most válaszoltam, de közben Gábor jelentkezett! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,753 1,754 1,755 1,756 1,757 … 2,588 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Lia!
Remélem, hogy jó döntés születik, és a férjednek is jó lesz utána a közérzete! Drukkolok Nektek nagyon!
.
.
Bocsi, hogy csak most válaszoltam, de közben Gábor jelentkezett! ![]()
Én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Kellemes hét kezdést! Nagyon szép napot kívánok mára is! 
Este tegnap is jó éjszakát kívánt Gábor, és ma reggel is beszélgettünk. Már pakolásztak, és indulnak tovább Nagybányáról. Majd jelentkezik, ha tud...
Éjszaka a szokásos volt, végig nem tudtam aludni most sem, de ez már talán megszokott mostanában, bár nem a legjobb...
Itt most 19 fok van, és majd 28 fok lehet délutántól... ezt mutatja az előrejelzés. Szél jelenleg nincsen.. eső 1 mm van jelezve. De most épp a nap mutatja meg magát a felhők közül ...
Ma nem kell főzni, tudok mással foglalkozni... Rámolni kell, ez is fontos...
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét szükség lesz mindre.
Hamar reggel lett, már elvittem a férjemet, indulhatok dolgozni.
Akkor újabb szép helyeket néznek meg a fiadék, jó hogy tudjátok tartani a kapcsolatot.
Szia Lia!
Az jó, ha korán vitted a férjedet, így hamarabb is végez... Szép lassan, de letelnek majd a kezelései... Csak minden rendben legyen a végén!
Neked is jó munkát a dolgozóban! ... Lehetőleg nyugisabb napot!
Igen, ennek én is örülök, hogy legalább naponta egy, vagy két alkalommal tudunk egymásról a fiammal! Ma is nagyon jókedvűen írogatott a Skype-re. ![]()
Ma eljutnak Máramarosszigetre is, ahol Margaréta is lakik ( a régi fórumozónk). Vele Te is találkozhattál itt a fórumban... még a régiben is. Erről jut eszembe, hogy megemlítettem Gábornak is.
Mire Ő megjegyezte, hogy: "Írd meg neki, h álljon ki a fő útra és integessen egész nap!! ...
Majd javított, és ezt írta: " Elég, ha csak akkor, ha egymás után két magyar autó megy, akkor"... ( Mert ők 2 kocsival járják az országot 7-en... )
Mindenesetre én jót nevettem ezen. 
Kukucs...
... Akkor most egy pici szünet a rámolás után...
9,54-kor írt a fiam, hogy már Máramarosszigeten vannak. Sajnos valami baleset miatt nagy a dugó. És megjegyezte, hogy:
" Keresem az integető néniket. :-) "
Ő mindig meg tud nevettetni! 
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! A festés elhalasztva, reggel menni kellett a gyógyszertárba, aztán volt intézni valónk a biztosítónál is. Nem is bánom ha ma még pihenünk, mert tegnap igen kidolgoztuk magunkat. Én reggel mikor felkeltem annyira izomlázam volt, hogy nehéz volt a járás.
A combomba a lábamba végig, igaz a férjemnek is de nem annyira mint nekem. Nem kellett volna még a három nagy szőnyeget súrolnom. Lehet hogy ezzel már sok volt a napi munka.
Most végeztem a férjem már lepihent, megyek egy kicsit én is.
Milyen jó, hogy jelentkezik a fiad így tudod, hogy merrefelé járnak, és még meg is tud nevettetni! Én is mosolyogtam amit írt Neked! Lesz miről beszámolni majd ha hazajönnek.
Én sem tudtam végig aludni az éjszakát, egy órakor kinyílt a szemem, utána nehéz volt elaludni.
Lehet, hogy most azért is vagyok álmos, meg még a második kávénkat nem főztem le. Majd pihenés után főzök egyet.
Lia!
Nagyon örülök, hogy használnak a kezelések! A fiadék készen vannak már a festéssel? Itt holnapra halasztva, tegnap sokat dolgoztunk, elfogyott az erőnk.
Szia Ilona!
Ó de klassz és nagyon hangulatos virágkosárral jöttél! 
Ha ennyi intézni valótok volt, jobb is, ha a festést későbbre halasztottátok... Főleg, ha még izomlázatok is lett a tegnapi sok munka után. Jól is teszed, ha Te is lepihensz már! 
Gábor azóta nem jelentkezett, de most nyaralnak, had kiránduljanak. Majd talán este ad életjelt megint.
Mi már túl vagyunk a második kávén, amit ebéd után meg is ittunk. Délután már nem is szoktunk inni mostanában... Remélem, hogy sikerül mindkettőtöknek egy jót pihenni most, utána meg biztos jól esik majd a frissít kávé! ![]()
Hazaértem, nem volt könnyű a mai napunk sem, mi lesz később.
Margitka.
Igen, emlékszem Margarétára, most én is jót mosolyogtam a fiad írásán.
Ilona.
Készen vannak egyelőre a fiaméj, még a szobákat szetetné majd kifesteni. Szép lett, még az asztalt és előszoba szekrényt is átfesette a menyem, az is szép lett nagyon, egészen megújúlt.
Jól tetted ha pihentél, be kell iktatni azt is nehogy baj legyen.
Lia!
Egyre többet beszélnek megint a vírusról a tévében is. Én is nagyon tartok tőle... ![]()
Épp az előbb írt Gábor, hogy már eljöttek Margaréta városából. Pont akkor írta, amikor Te a fórumba elküldted az írásodat. Odaértek Dornavátrára, ahol nagyon szép szállást kaptak. Remélem, hogy ma is jól tudnak pihenni. Aztán nem tudom a további programjukat, de majd Ő tájékoztat, hogy merre járnak. ![]()
Nagyon ügyesek a fiadék, örülhetnek a megújult lakásnak! 
A nagy fiam már hazaért fél 7-kor Pestről. Ezen a héten már nem kell bemennie. Ennek örül most nagyon, mert van itthon is elintézni valója bőven. ![]()
Jöttem elköszönni mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Nagyon szép napot kívánok mára is! 
Este elég sokáig fentmaradtunk, de éjjel csak 2-szer ébredtem meg, szerencsére rövid időre....
Nálunk most 19 fok van, és majd 28 fok lehet délutántól, vagy még több is... Szél egyelőre nincs.. eső van jelezve 3 mm... de ez majd kiderül végül...
Ma nem kell főzni, vettünk elő babgulyást és rakott rizst. Ma úgyis lesz elintézendőnk.
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom későbbre, mint mindig:
Lapok Previous 1 … 1,753 1,754 1,755 1,756 1,757 … 2,588 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás