Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét! Itt helyben nem tudtunk elintézni amit kellett volna, elmentünk Barcikára ott sikerült. El is fáradtam ebéd után lefeküdtem és el is aludtam. Ilyen is ritkán fordul elő! Négy óra után ébredtem fel, de nehezen ment az esti alvás.
Tegnap meg felhívott a férjem unoka testvére nyolc körül 11 óráig beszéltünk. A férjem már régen aludt.
Éjjel meg megint esett az eső. Délelőtt füvet nyírt a férjem, ma paradicsomlevest főztem és palacsinta készült.
Jönnek Levente fiamék lehet estére, vagy holnap.Elmentek a Mátrába onnan jönnek szombatig maradnak.
Szépen lett lecsó, lett egy pár üveggel belőle?
Lia!
Éppen mondta a férjem, hogy le kellene engedni a medencét. Én meg nem engedtem, legyen még mert 26.5 fokos volt a víz benne. De lehet, hogy Neked van igazad és neki kellett volna állni, mert esőket jósolnak megint.
Elég sokáig tart szépen kitisztítani, és úgy eltenni.
A muszáj az nagy úr, nem bízunk már az ilyen mostani szakemberekben, mindig csak azt hallom, hogy kit mivel vágtak át! Nem számít, ha nem fejezik be a munkát, megszüntetik a vállalkozásukat, ráíratják hajléktalan nevére, és futhatsz a pénz után. Három ismerősömnél is így történt most. A törvény meg ezeket védi,!
Inkább megcsináljuk, de ide nem jönnek ilyen szakemberek!! Szerintem úgy mi is megcsináljuk, mint aki kinevezi magát szakembernek, és soha nem látott kalapácsot! Felháborító! Itt most úgy csinálják, valaki kinevezi magát vállalkozónak, felvesz egy pár embert ilyen mindenfélét, vállal velük munkát és kész is! Az nem számít ha nem tud vakolni, nem tud csempézni, majd feldobálja valahogy! ...Sajnos nehéz kiszűrni előre, menetközbe derül ki. De szerintem a fővárosunkban is ez megy, nemcsak itt!