Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ilona!
Látom, hogy este Te is jöttél még utánam, a gyönyörű képet hoztad ma is . 
Hú akkor nálatok valóban nagy vihar lehetett! Nagyon sokat változik az időjárás! Szinte félelmetes! 
Csak sikerül majd kedved szerinti csempét találni! Próbáljatok elmenni egy mintaboltban, ha eddig ott nem jártatok, mi is úgy vettünk tavaly. Nagyjából értem, amit leírtál...
Általában elsőre nincs, amit keresünk, de olyan is előfordul, hogy meglátunk valamit, amit nem is akartunk venni.. De ha tetszik, akkor meg is kell venni! 
Nagyon sok szilva van nálatok, itt azért ennyi nem lett... Csak a ringlószilvafa van tele gyümölccsel, és jó nagyok is!
Tudod már, hogy ma milyen főzelék lesz?
Most egy jó ideig nem kell öntözni... Azt nem tudom, hogy éjjel volt-e még eső, este sokáig hallottuk még. Aztán hajnali 3-kor mindketten megébredtünk a férjemmel. DE ilyen se volt még, mert fél 7 előtt 2 perccel ébredtem csak meg. Ahogy megmozdultam, hogy megnézem az órát, a férjem is felébredt...
Nálunk most 18 fok van, és majd csak 26 fok lesz csak ma... A szél még nem fúj .. Eső jelezve van mára is, mégpedig 1 mm...
Ma sem kell sokat dolgozni a konyhában. Ráérek az édes burgonyát fél 12-kor megpucolni, és előkészíteni a kivajazott tepsiben a sajt szeletekkel együtt. Nagyon szeretem így, meg egészséges is. 
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom későbbre, mint mindig: