Sziasztok!

Margitka!
Itt eddig nem esett eső! Jó hogy felétek esett végre kellett is a földnek már. Mi most értünk haza, gyorsan ebéd után elmentünk vásárolni amit itt helyben nem lehet kapni.
Takarófóliát vettünk, ecsetet, ragasztót mert színezés lesz a jövő héten. Előre elkészülünk, hogy ezzel is ne húzzuk az időt.
Megnéztük a csempéket is, de éppen mondtam a férjemnek egyik sem tetszik. Pedig voltunk a Praktikerben, Obi-ban van sok választék, de az ára olyan sok, de olyan ronda is! Futunk még egy pár kört mire mindent megveszünk!
Én bele is fáradtam még a végére értünk.
Finomat főztél mára, itt is húsleves volt, második nem készült, maradék maradt tegnaptól.
Lia!
Finomat főztél mára ezt szeretik itt is a gyerekek. Akkor most egyedül vagytok szerdáig. Remélem a férjednek használnak a kezelések! Én sem sütöttem semmit, tegnaptól maradt egy kis fánk, az éppen elég is volt.
Megérett a másik kis fánkon a csupasz nektarin. 7 db volt rajta mikor hazajöttünk levettem az utolsó egyet mert megérett, le is fényképeztem hoztam megmutatni. Csak két éves fa, meg is lepődtünk hogy kinevelt 7 db-ot. Nagyon finom.