Válasz: Vendégségben Ilonánál
Ilona.
Csodálatos, mennyi finomságot készítettél.
Nagyon szép ünnepetek volt együtt, a dicséretet meg nagyon megérdemelted.
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
Ilona.
Csodálatos, mennyi finomságot készítettél.
Nagyon szép ünnepetek volt együtt, a dicséretet meg nagyon megérdemelted.
Ilona!
Most látom, hogy mennyi szuper képet hoztál megint!
A szelfi valóban cuki lett! ... Na és együtt is helyesek a Leventék!
A madáretető is nagyon aranyos!
Szia Ilona!
Köszi a hangulatos, vidám képeket! Nagyon szuper lehetett így együtt a nagy családdal együtt! Látom, hogy igazán jó lehetett a hangulat is! Gyönyörű szép a medencétek vize is! A leánderek is csodálatosak!
Ja és az a távcső is nagyon komoly! ...
Szia Margitka!
Már nagyon jó volt egy kis kikapcsolódás, kacagás a családdal együtt! Szinte felszabadult Mindenki, elfelejtve egy kis időre mindent!
Ez egy gyors döntés volt, a sátort sem állítottuk fel, pedig papa akarta. De talán így volt jó, ahogy volt!
Az idő is nagyon jó volt, egy kis időre feltámadt a szél, fel is öltöztek, de a vihar elvonult utána megint meleg lett.
A távcső az nagyon szuper!
Ilona!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült az együtt töltött idő a családdal! Jól döntöttetek, igazán hangulatos lehetett az estétek is! Kell is néha ilyen!
Sziasztok!
Törökországi nyaralásunk!
Törökország Antalya!
Legszebb élményünk a sok közül találkozás egy delfinnel, mely az egyik legcsodálatosabb és legintelligensebb állatfaj a Földön!
Imádtam a vele töltött idő minden percét, az ismerkedésünket mikor körbe úszott, a selymes bőrét mikor megérintettem, mikor puszit kaptam! Nem volt félelmem az alattam lévő 6 méteres vízben, bíztam benne!
Szia Ilona!
Micsoda fantasztikus képekkel vártál bennünket ma reggel! Csodálatos tiszta a víz! Gondolom, hogy egy delfináriumban volt erre lehetőségetek! Köszi a fotókat!
Nagyon bátrak voltatok, még az unoka is!
Szia Margitka!
A hoteltól még egy háromnegyed órát utaztunk ott volt delfin-fóka só is. Arról a képek a gyerekeknél van, mert én nem vittem telefont. Mikor úsztunk nem lehetett nekünk képet csinálni.
Külön helyiség volt ahol mindent ott kellett hagyni, és úgy mentünk a delfinhez. Az meg egy kb. 40 m átmérőjű medence volt 6 m-es vízzel, és a közepébe kellett bemenni. Ott ismerkedett a delfin velünk külön és utána következett a táncolás mikor fogom az uszonyát, ott táncoltam vele, közben énekeltem, azt kellett csinálni. Előtte minden mozdulatot megbeszéltünk. Nagyon élvezetes volt, életemben nem gondoltam, hogy még ilyet is megélek!
A gyerek is nagyon imádta!
Ilona!
Látom, hogy délután jártál itt ismét! Most is gyönyörű képeket hoztál a nyaralásotokról! Igazán szép élményekben volt részetek. Nem győztem megcsodálni a fotókat!
Nagyon hangulatos lehetett a delfinnel való találkozás! Én nem merném bevállalni....
Na és még Zakopánéban is készült fotó! Helyesek vagytok együtt! Finom lehetett az az étel, a "zseberka", valóban jó nagy adagot kaptatok! ...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál