Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Szerencsésen megérkeztünk, eddig nem tudtam jelentkezni, mert a nagy készülődésben lemaradt a telefont rendezni. Így nem tudtunk haza telefonálni, sms-t küldeni! Hiába próbálkoztunk mindennel nem sikerült, a fiamék telefonját meg nem akartuk használni.
Most csak bekukkantottam, de van sok mesélni való!Még indulás előtt szombaton nekem jött egy autó itt helyben, gyorsan leugrottam a kerékpárról de nem sikerült jól. A jobb lábam megrándult, nem tudtam menni egy darabig. Na estére már fájt és kezdett dagadni. Vizes ruhát tettem rá, az jó volt. A fodrásszal megbeszéltem szombatra, közben telefonált, hogy megfájdult a lába mert annyian voltak nála, inkább vasárnap menjek délelőtt megcsinálja a hajamat. Elmentem egy jót nevettünk kínunkban mikor megláttuk egymást bekötött lábbal!
Na így indultunk útnak délután vasárnap. A fiaméknál is tettünk rá vizes borogatást, az jó volt. A gépünk délután indult hétfőn több mint egy órás késéssel. Így éjszaka kb. egy órára értünk a szállodába, ott meleg vacsorával vártak. Persze ettünk mert éhesek voltunk. Borzasztó meleg volt!
Ez még nem volt elég vasárnap a tengernél beleléptem egy iciri kis kavicsba, ami bement a bőröm alá. Homokos a tenger, de ez annyira kicsi éles volt, ahogyan a víz lecsiszolta. kb. hangyához tudom hasonlítani, vérzett. Mentünk a szállodába az ügyeletre, ott várni kellett volna az orvosra és 250 eurót kellett volna fizetni még kiveszi csipesszel! Na itt fogtam magamat, ez már sok volt lesz ami lesz szépen kiszedtem a szemöldök csipesszel, csak néztek rám.Az asszisztens csak bámult, lejódoztuk bekötötte de már késő este levettem a kötést. Vittünk fertőtlenítőt még azzal is befújtam este és jó is lett!
Ezeket leszámítva nagyon szép helyen voltunk, csodálatos volt minden, úsztunk a delfinnel is majd hozom a fotókat! Felejthetetlen élményekben volt részünk, nem is gondoltam volna hogy ez ilyen csodás szép hely lesz! A személyzet rendkívül kedvesek voltak, mindig mosolyogtak, vacsora alatt mindig különböző zenéket játszottak, még a Kék Duna keringő is volt. Három lány hegedűn gyönyörű szépen játszottak!
A lábam még mindig fel van dagadva, ha nem erőltetem akkor jobb egy kicsit.
A szobánk a harmadik emeleten volt középen és tengerre nézett!
A szobánkból pazar volt a kilátás!