Válasz: Társalgás
Margitka.
Mi is faházba megyünk, apartmanba a képek alapján nagyon szép. Szegedre 7-én megyünk és 4 éjszakát leszünk ott.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,736 1,737 1,738 1,739 1,740 … 2,589 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka.
Mi is faházba megyünk, apartmanba a képek alapján nagyon szép. Szegedre 7-én megyünk és 4 éjszakát leszünk ott.
Lia!
Igen, nagyon jók a faházak! 2 szoba + nappali, klimatizált, főzőfülke, fürdő és wc külön. Mi nagyon meg voltunk elégedve. Ja és minden kis faházhoz tartozik egy fedett terasz is. Meg minden faház mellett egy kocsibeállóhely is van. ![]()
Akkor biztos meg lesznek elégedve a gyerekek is a nyaralásokkal majd! 
Én mára elköszönök, csak megöntözöm a kinti virágokat... a reggeli locsolásnak már nyoma sem maradt.
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Már szombat van! Szép mapot kívánok mára is! 
Este az öntözés után nagyon sötét felhők jöttek minden irányból... Aztán semmi eső, pedig nagyon reménykedtünk, hogy talán egy kevés jut ide... de nem. ![]()
Éjszaka párszor megébredtem, de hajnali 4-től megint fél 6-ig elaludtam, ez kellett is. Most kipihentnek érzem magamat....
Már most 22 fok van. Majd délre, és délutánra pedig 28 fok lehet, ha igaz... Na és mára is jelezve van eső. Felhők vannak, és szél is, na majd meglátjuk...
Ma nem kell főzni. Végre elrakom a lecsót, amit főztünk télre, mert bent maradt a száraz dunsztban... Csak előtte a spejzban a helyét meg kell csinálni...
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel.

Hozom természetesen most is későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét, majd jövök vissza érte.
Este itt sem volt eső, most reggel egy kevés esett, de egy locsolásra sem elég. Jöhetne utánpótlás.
Jól aludtunk, este az egyik házban a közelünkben megszólalt a riasztó, majd 1 órán keresztül szólt, szerencsére sikerült elhalgattatniuk.
Nagyon szépek lettek a lecsók, finom lesz majd télen.
Szeretnélek megkérni, ha van időd, a recepjeim között az élesztős fordulól fánkból kihagytam az élesztőt, hozzáírnál 2 dkg-ot. Köszönöm. Most vettem észre, szeretnék sütni délután.
Közben itt eleredt az eső végre.
Szia Lia!
Hú az a sziréna nagyon bosszantó lehetett, de minden jó, ha a vége jó.. csak elhallgattatták! ... 
Mi 11-ig a kertben sövényeket vágtunk, gereblyéztünk... Itt körülbelül 30 perce kezdett el esni, még dörgött is, de most már épp csak csepereg az eső, pedig nagyon kellene még a csapadék a földnek...
Én kevertem be palacsintának tésztát, a férjem kisütögeti, és puding is készült hozzá, mert szedtem piros ribizli, azzal finom lesz majd délután nasizni.... mert tegnapról maradt ebédünk..
Megkerestem a receptedet, és hozzáírtam az élesztőt.
Itt meg közben elállt az eső... 
Jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Lia!
Remélem, hogy sikerült sütnöd délután. Gondolom, hogy már elkészültetek a holnapi utazásra. Jó utat kívánok nektek, érezzétek nagyon jól magatokat majd a gyerekekkel együtt! 
Mivel ma nem kell öntözni, megnézünk közösen egy filmet.
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margitka.
Köszönöm hogy kijavítottad nem is vettem észre mikor átnéztem de most már jó. Meg is sütöttem, nagyon ízlett a gyerekeknek is.
Mindent elrendeztünk, elpakoltam, remélem semmi nem marad itthon. Reggel 9 körül szeretnénk indulni.
Végül itt volt egy kiadós eső, ma nem kell locsolni.
Jó pihenést kívánok.
Sziasztok! Kellemes vasárnapot! Mindenkinek szép mapot kívánok mára is! 
Este igyekeztünk lefürödni tegnap is. Aztán még egy kicsit néztük a tévét. Éjszaka volt pár megébredés, de hajnalban ismét elaludtam, és fél 6 előtt ébredtem csak fel...
Most nálunk 18 fok van, és csak 25 fokig emelkedik ma a hőmérséklet.. Felhők vannak rendesen az égen, és már hajnalra nagy szélre ébredtem, ami most sem állt el... eső nincs jelezve, pedig örülnénk, ha lenne...
Ma kell főzni a vasárnapi húslevest, másodiknak pedig gombás hús lesz..
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel.

Természetesen most is hozom későbbre, mint mindig:
Lapok Previous 1 … 1,736 1,737 1,738 1,739 1,740 … 2,589 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás