Válasz: Vendégségben Ilonánál
A gyerek nagyon élvezte, nem is akart bejönni, de már az overálja is átázott.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
A gyerek nagyon élvezte, nem is akart bejönni, de már az overálja is átázott.
Ilona!
Hú de jó fotókat hoztál a kicsiről!
... Jó nagy a hó, ilyenkor lehet is élvezni! Látom, Hogy Ő is hóangyalt játszott! Nagyon édes! De nem fázott meg kint, és nem is lett lázas ugye? 
Margitka!
De tergnap este hőemelkedése lett annyira, hogy nem volt nyugtunk kapott nurofent, utána már nem volt meleg. Még ma is adtam szerintem nem káros ha még egyszer kapott.
Ilona!
Aranyos az unokád,élvezi a telet.Jó hogy nem ment fentebb a láza,nyugodtan adhatsz Nurofent 1-2 napig 3x is ha kell.
Ilona!
Igen, olvastam a társalgásban, hogy kapott nurofent a hőemelkedés miatt... Aztán úgyis észreveszitek már a hangulatán is, ha nem lenne jól... Azért mindenképpen nagyon kell vigyázni még Rá! ![]()
Icukám! Milyen gyönyörű nagy hó esett nálatok. A gyerekeknek ez ritka élvezet, tetszik is nagyon úgy látom. Elnézegettem a képet amelyiken fekszik a hóban, Daniról is van egy pont ugyanilyen képünk, ahogy fekszik a hóban angyalkát csinálva. Cuki nagyon. Szegénynek itt is jobbulást kívánok. Remélem hamar túlesik a betegségén.
Sziasztok!
A keresztelőről hoztam egy pár képet.
A templomba belépve egy kis folyosó van, itt fogadott a pap bennünket.
Itt a keresztszülőknek és szülőknek a hátuk mögött lévő szentkép felé kellett fordulni, mely nyugatra van elhelyezve a templomban,/sötétség felé/,majd vissza a /fény felé/ és fogadalmat tettek. Ezután vezette be őket az oltár elé.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál