Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, már a másodikat főztem délelőtt. Nagyon guszta a tejberizs pláne még ribizli is van rajta, de finom lehetett. Itt is szereti mindenki.
Tegnap is volt még ami lemaradt intézni valónk. Ebéd után mentünk és sikeresen el tudtunk mindent eddig intézni. Vettem amit beterveztünk végre kaptam ami tetszett is.
Tegnap bablevest főztem füstölt kolbásszal az van mára, mellé mákos tészta lesz, ezt kérték.
Most főzöm a kukoricát vettem reggel itt a boltban, már alig várom hogy készen legyen imádjuk. A dinnye viszont nem annyira édes, vissza akartam vinni mondja a férjem ne menjek ebben a melegben. Így megesszük ha nem is annyira finom.
Még a fodrászhoz is mennem kell, de pont most üdül, akihez járok. Máshoz megyek, nem tudom siker-e majd, mert ennek meg meghalt az anyósa, de remélem szombaton fog dolgozni.
Így jön minden közbe, aminek nem kellene most!
Nektek már jó. hogy túl vagytok rajta, én is rövidre vághatom, mert nagyon melegít.
Lia!
Bizony már alig várjuk, ránk fér nagyon a pihenés, utána hajrá lesz megint.
Csak azt a nagy meleget bírjuk majd elviselni, de ott a nagy víz majd pancsolunk.
Jó lesz akkor a medence Nektek is ha jönnek a gyerekek. Itt 32 fokos a víz benne, tegnap még 9 után is pancsoltunk.
Itt most 41 fok van!