Szia Ilona!
Köszi a búzavirág csokort! Imádtam mindig! Megint eszembe juttattad a gyerekkoromat, amikor fontuk belőle a réten szedett virágokból a koszorúkat. Mindig a fejünkre tettük, nagyon szerettünk játszani vele... Igaz, hogy akkor még kicsik voltunk, de ez örök emlék marad. 
Itt délelőtt gyakorlatilag nem is sütött a nap, aztán valahonnan idepotyogott pár csepp eső, de csak annyi, hogy nyugodtan szedtem közben az uborkát... még a nyoma sem maradt meg, amikor bejöttem...
A METRÓ is, mint minden áruház, üzlet egyre drágábban ad mindent! Nincs már olyan nap, hogy ne bosszankodjak valami miatt! 
Akkor szombattól csak Levente marad nálatok? 
Nekünk is van itthon alma, arra én is odafigyelek, mert nagyon szeretjük.
Gáborékkal minden reggel és este is beszélgetünk, és rengeteg fotót is küldtek. Gazdag a programjuk is. Tegnap mentek a Hippodron térre, a kék mecsethez, a Hagia Szofia dzsámihoz és Topkapi palota és háremhez. Este sétáltak a fővárosban.... Kint meg kiabál a muzzein - írta a fiam, és egy rövid hangfelvételt is küldött róla... Naponta ez többször is megtörténik, pédául reggel fél 5-kor erre eébrednek... Tegnap este a hotel tetején voltak strandolni a medencében.
Fekete tengeri hajózás+ Camlica dzsámi a mai programjuk, reggel 8,30-kor indultak. Este majd biztos ma is jelentkezik.
Ja és amit az ülést illeti, a buszban el van osztva, hogy kinek hol a helye... szerintem nem ússzák meg a sok dumát. 
Különben mi is nagy munkában vagyunk. Gábor fiam szobáját alakítjuk át. Az lesz a meglepetés, ha legközelebb jönnek.