Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára! 
Lia!
Este még mi is voltunk kint a kertben egy kicsit. A fiam észrevett egy hatalmas madarat. Nem tudni honnan keveredett ide, de ilyent még nem láttunk itt a közelben sem... Be is jött a fényképezőgépéért, és megpróbálta lefotózni, több-kevesebb sikerrel, lett is kép róla. Aztán elkezdtük a neten keresni még, hogy milyen madár is lehet.. végül azt állapítottuk meg, hogy talán valamilyen fajd esetleg. Legalább 35 cm-es volt, és gyorsan tudott futni, de amikor megközelítettem átrepült a szomszédba... aztán később újra itt láttuk a kertben...
Tegnap délután már én is láttam uborkákat. Mondta is a férjem, hogy lassan lehet csinálni a levet hozzá, és folyamatosan rakjuk majd bele. Még van a tavalyiból is, most is ropogós! 
Akkor addig még 4 hét van, csak nem lesz gond az időpontokkal a férjednél! Az jó, ha a koponya MR is kedvező lett... 
Mi holnap várjuk haza Gábort, most egyedül jön, mert Boginak is van programja anyukájával. De jó lesz, ha jön a fiam, mert tud sokat segíteni majd.
Éjszaka most elég jól aludtunk, egy rövid megébredésem volt csak.
Nálunk 12 fokot láttam a hőmérőn 6 órakor, eléggé hűvösnek éreztem a levegőt kint, amikor kiléptem... De majd 29 fok lehet ma napközben... Szél nincsen most, de egy kevés eső jelezve van már délutánra.
Ma kell főzni, paradicsomleves és krumplis tészta lesz, hozzá saláta.
A kávénkat megittuk már ma is a férjemmel együtt.
Hozom természetesen most is későbbre, mint mindig: