Válasz: Társalgás
Ilona!
Köszi, hogy megmutattad a tortát! Igazán aranyosra sikeredett! Nagyon tetszik!
... Na és ahogy olvasom, ez nagyon finom is lehet! 
Örülni fog a kis unokád! Biztos a siker!!! ... 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,704 1,705 1,706 1,707 1,708 … 2,590 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Ilona!
Köszi, hogy megmutattad a tortát! Igazán aranyosra sikeredett! Nagyon tetszik!
... Na és ahogy olvasom, ez nagyon finom is lehet! 
Örülni fog a kis unokád! Biztos a siker!!! ... 
Én most már elköszönni jöttem mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este elmaradt az öntözés... Igaz, hogy a tévében jelezték éjszakára a vihart... de nálunk nem volt semmi eddig. Most viszont a muskátlikat és a többi cserpes virágot odakint megöntöztem... bár eléggé be van borulva, de nem ártott...
Jelenleg nálunk 15 fok van odakint, majd 20 fokig emelkedik csak fel a hőmérséklet. Jól be van felhősörve az ég, és eső mára már várható. Egyelőre szélcsend is van...
Ma kell főzni, bableves lesz jó nagy fazékkal. Aztán majd kisütöm a maradék lángos tésztát... meg majd meglátom, hogy mit csináljak... Almáért is el kell majd menni már, mert csak pár darab maradt...
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Hozom természetesen későbbre, mint mindig:
Kukucs... 
Csütörtökön, amikor a Heni húgomnál voltunk megkínált bennünket egy mákos intelligens krémessel is a sós sütije mellett. Mivel mákos, a férjemnek különösen ízlett, bár bevallom, hogy nekem is. ![]()
Ugyan már láttam ezt a nevet a neten, de még eddig nem olvastam el a receptjét. Mivel ott ízlett a süti, ma megsütöttem én is. Na és persze meg is győzött a húgom az elkészítésével, mert a hozzávalókat csak össze kell keverni, és már önthető is folyékonyan a kivajazott tepsibe... Ugyan a recpetben a tepsibe sütőpapírt is írnak, de én inkább csak kivajaztam a tepsit, és öntöttem is bele a keveréket. Aztán 160 fokon légkeveréssel szépen meg is sült a süti. Közben csinálhattam a dolgomat...
Utána hagyni kell teljesen kihűlni, és már szépen szeletelhető is.
Itt az eredeti recept: Mákos intelligens krémes.
Ti ismeritek? 
Na én kitaláltam, hogy még főzök étcsokoládés pudingot is 1 liter tejjel, már az is kihűlt... Így a krémest pudinggal és még + tejszínhabal is bővítve nasiztuk az előbb... Hát jó ötlet volt ez a variáció is! 
Nem volt ma egy csepp eső sem... lehet öntözni megint... El is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Én csak mostanra értem ide, a vendégek elmentek, minden finomra sikerült, jól elbeszélgettünk.
Margitka.
Szerencsénk volt az idővel, eső nem esett itt sem, meleg sem volt, kellemes idő volt.
Finomat sütöttél, én még nem hallottam róla, majd meglesem a receptet.
Ilona.
Nagyon szép tortát készítettél remélem szép idő volt a ballagásra.
Jó pihenést kívánok.
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Gondoltam ám Rátok is tegnap többször. Akkor jól szurkoltam, ami az időt illetei! Örülök, hogy jól sikerült a bográcsozás a barátnődékkel! Kell is néha ilyen beszélgetős együttlét! 
Tegnap este mi a BL döntőre készültünk nézni. A férjem a második félidőt már nem bírta nézni, de annyira izgalmas volt, hogy bizony én nem tudtam elaludni rajta, pedig fél 12 után lett vége csak...
Éjjel jól aludtam, csak fél 7 után ébredtem ma.... Persze a férjem lejött 6-kor a szokásos időben.. megfőzte a kávét, és a már a húslevest is feltette főni... Mindjárt megyek reggelit készíteni, aztán utána lehet a másodikhoz kezdeni a főzésben...
De előtte a minden reggel megcsinált tornám kövektezik...
Jelenleg nálunk 12 fok van odakint, és csak majd 16 fokig emelkedik a hőmérséklet. 3 mm esőt is jeleznek hozzánk... Persze ezt majd kiderül végül, mert tegnapra is jeleztek, és egy csepp eső sem volt...
Ma kell főzni a húslevest, a második pedig gombás hús lesz. Majd szedek salátát a kertben hozzá, finom lesz vele. ![]()
MERT MA VAN!!! 
BOLDOG ÉS NAGYON VIDÁM GYEREKNAPOT KÍVÁNOK!!! 
Sziasztok.
Margitka.
Köszi, jól drukkoltál a tegnapi idő igazán kellemes volt.
Délutánra ide érek én is, délelőtt pakolásztunk a tegnapi nap után rendet raktunk, locsoltunk, mert eddig semmi nem esett, de hűvös van. Ebédünk maradt, még holnapra is elég lesz, pihentünk is egy keveset. Holnap már munka.
Szia Lia!
Igazán jól választottátok ki a napot a bográcsozásra...
... Mondjuk vasárnap már mi sem szeretünk nagyobb munkákat, és összejövetelt sem, akkor már jobb ha legalább déluán lazítás van. Ma is idebent töltjük már a délutánt... egyrészt hűvös is lett.
Na meg épp az előbb néztem ki, már szemetel az eső. 
Na nem sok eső esett eddig... a fák alatt száraz a föld... Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Újra hétfő van. Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Tegnap nagyon kevés eső esett, lehet ma is öntözni.. Most mondták a tévében az előrejezést, csak délen várható eső ma....
Éjjel csak egyszer ébredtem meg, de sokáig forgolódtam, viszont reggel 6-ig elaludtam utána...
Most 12 fok van odakint, és csak majd 22 fokig emelkedik a hőmérséklet. Most szélcsend is van, de eléggé felhős... Mindenesetre a mosógépemet már telepakoltam, és el is indítottam, dolgozik a gép...
A nagy fiam már Pesten lehet, ma ott dolgozik, de holnap és holnapután itthonról fog majd...
Ma nem kell főzni, maradt minden bőven... még a sütiből is pár szeletke. ![]()
Lapok Previous 1 … 1,704 1,705 1,706 1,707 1,708 … 2,590 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás