Válasz: Társalgás
Mára én is köszönök. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,703 1,704 1,705 1,706 1,707 … 2,590 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Mára én is köszönök. További kellemes estét, jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este a dörgések után elkezdett esni az eső már 7 óra után... Legalább nem kell reggel sem öntözni... bár nem esett túl sok...
Éjjel elég sokszor megébredtünk, aztán reggel 6-ig meg elaludtunk......
Most itt 11 fok van odakint, majd 27 fokig emelkedik fel a hőmérséklet. Eső mára nincs jelezve......
Ma nem kell főzni levest, maradt a krumplilevesből. De gyorsan keverek még be lángosnak tésztát. Majd kisütöm, ha enni akarunk...
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Hozom természetesen későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét, lassan indulok dolgozni.
Este itt nem volt semmi eső, ma is szép idő van.
Délelőtt takarítottam, rendezkedtem.
Szia Lia!
Sok szeretettel köszöntünk születésnapod alkalmából! Jó egészséget, sok-sok örömet és boldogságot kívánunk Neked szép családod körében!

Sziasztok!
Margitka!
Tegnap nem volt időm mert hivatalos dolgainkat intéztük és közben is voltak intézni valóink. Jól el is fáradtunk, nem kellett ringatni este, ma meg folytatódott megint. Már reggel korán 7 óra után indultunk a kardiológiára a férjemmel kontrollra mentünk. Volt előtte ultrahang is, még jó hogy időben érkeztünk, mert nem voltak sokan. Aránylag rendben találtak mindent, vérvételre mentünk ott a kórházban, majd holnap kell visszamenni, reggel megint indulunk. Reméljük minden rendben lesz.
Itthon megebédeltünk, aztán irány megint vidék. Na jó sokat futunk mostanában éppen beszéltük, de már minden lezárul végre.
Nagyon finomat hoztál kóstolóba, már vettem belőle, guszta nagyon!
Most már megyek locsolni, mert tegnap elmaradt és elég száraz minden.
Sziasztok újra! 
Ma korán, a reggelit követően elutaztunk... Most értünk haza Győrből, és a húgomtól Ikrényből...
Lia!
Sok-sok szeretettel köszöntelek én is születésnapodon! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok még nagyon sokáig a szeretteid körében!

Ilona!
Kicsit fárasztó napon vagyunk túl ma mi is, de jó volt találkozni a húgommal Henivel és lányával Lorettával! ![]()
Ahogy most olvastalak, van elintézendő dolog bőven Nektek is! Remélem, hogy a vérvétel eredménye is jó lesz a férjednek! ![]()
Még nekünk is kell most este locsolni, de aztán szeretnénk pihenni...
Kukucs... 
Az öntözés megtörtént... én ma csak a virágokat locsoltam meg... Majd reggel a férjem a kertben is fog öntözni...
Ma reggel, amikor az M1-es sztrádán mentünk, félelmetesnek tűnt a Pest felé haladó autók, kamionok hosszú kilométeres sora... szinte Győrig alig volt hézag a járművek között... Féltünk is, hogy mi lesz hazafelé... de szerencsére az akkor is nagy forgalom ellenére a haladás folyamatos volt... Természetesen azért nagyon elfáradtunk, mert igen kellett figyelni, mivel közben azért voltak lassítások, de balesettel szerencsére nem találkoztunk...
Először a temetőbe mentünk a szüleim és nagyszüleim, rokonok sírjához... Nagyon szép vágott krizantémokat kaptunk, épp csak elfértek avázákban... aztán mécseseket gyújtottunk...
Onnét mentünk a húgomékhoz, ahol először közösen elsétáltunk a temetőbe Holger sírjához. Oda is hófehér krizantémot és mécseseket vittünk...
Majd náluk gyorsan repült az idő. Nagyon örültek, hogy a nagy fiam is jött velünk. Nem is tudták, hogy szabadságon van. Igazán sok mesélni valójuk volt. Főleg Lorcsi mesélt sokat, mert ponz 1 hete érkezett haza Párizsból, ahol egy hetet töltött, mivel egy előadásra volt hitalatos Ő is.
De én most már elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este már nem nagyon volt kedvünk semmit se csinálni, jól is esett az esti fürdés, de még azért néztük egy ideig a tévét az ágyból..
Éjjel talán kicsit jobban aludtunk, de a megébredést egyikünk sem úszta meg...
Most itt 17 fok van odakint, majd 27 fokig emelkedik fel a hőmérséklet. Eső mára még nincs jelezve, ezért is majd igyekezünk kimenni a reggeli után...
Ma nem kell főzni levest, de a lángost ma fogom kisütni, mert tegnap volt bőven más, amit ehettünk..
A kávénkat megittuk már a férjemmel együtt.
Hozom természetesen későbbre, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is
Nagyon szépen köszönöm a szülinapi jó kivánságokat, aranyosak vagytok.
Készülődünk holnapra, jönnek a barátnőmék délután, bográcsozni szeretnénk. Tegnap a főnökömék voltak, nagyon jól elbeszélgettünk, utána mentünk dolgozni, szerencsére nem voltak sokan.
Margitka.
Örülök hogy szerencsés volt a tegnapi utazásotok, gondolom gyorsan röpült az idő, volt mit mesélni.
Lorcsi is felnőtt lett, még emlékszem sokat ott volt nyáron veletek.
Ilona.
Nagyon sok mindent kell intéznetek, sok feladat van.
Örülök hogy a férjednél rendben találtak mindent.
Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, aztán már indulunk is! Ma tortát készítek, holnap megyünk Ibolya ballagására, még annak is készen kell lennie.
Ha tudok és időm engedi, majd jelentkezek!
Sziasztok újra! Bekukkantok egy picit. 
Lia!
Holnapra jó készülődést! Csak legyen az idő is kedvező hozzá! 
Bizony amikor idekerültem, akkor nyáron mindig a Heni húgom nyaralt nálunk, aztán amióta Loretta is megszületett, Ő volt a nyaralónk. Mindig el is mentünk valahova fürödni, vagy kirándulni Vele... Hú de régen is voltak ezek már...
Ilona!
De hangulatos képet hoztál mára is! Köszi! 
De nagyon szép napotok lesz holnap! ... Akkor csak ügyeskedjél a tortával, aztán fotót is készíteni! 
Mi ma is jól kidolgoztuk magunkat a kertben, most van itt az ebéd utáni pihenő ideje... 
Lapok Previous 1 … 1,703 1,704 1,705 1,706 1,707 … 2,590 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás