Válasz: Kertek és virágok
Szia Margitka!
Nagyon szép lett a kerted! Milyen szépen kizöldültek már a fák. Igazán hangulatos lehet üldögélni ott a hintában, na meg a hársnak majd a jó illata!
Margitka!
Nagyon hangulatos a kert, itt aztán lehet nosztalgiázni. Szépen látszik a fiad háza is, jó hogy a közeletekben tudhatjátok.
739 2022-05-08 18:38:35 Utoljára Lia szerkesztette (2022-05-08 18:40:14)
Margitka.
Nagyon szépek növények nálatok is.
A tavacska nagyon aranyos, a halak különösen ahogy úsznak egymás után sorban.
Nálunk a paprikát kell figyelni nagyon mert a csigákkal nem bírunk, lerágja a levelét.
A medvehagyxma már Fecónál és nálunk is virágba borult....
A rozmaring is virágzik már!... ezt még anyukámtól hoztuk, Ő szaporította el... Ugyan kettő volt, de az egyik tavaly sajnos kiszáradt... Most ennek a nagy bokornak is csak a fele egészséges... Tegnap mi is ültettünk fölbe belőle hajtásokat.. Jó lenne ha megéledne belőlük legalább egy! ....
Lia!
Reméljük, hogy nálunk nem jelentkeznek majd a csigák ... eddig még nem láttuk, hogy kárt okoztak volna.. de volt már gond velük tavaly is...
Ma vettem 2 kis futóvinkát... el is ültettem egy 1 lógó virágtartóba... Feltettem ezt is az üvegház előtti kis lámpa tartójára, ahova mindig teszem a virágokat... Ja és az üvegház előtt lévő lilaakác az idén nagyon beindult... csak tegnap vettük észre, hogy rátutott a lámpára is körgen, és ott lógnak a llia akácvirágok:
Az üvegház mögött pedig háttérben a fehér orgonák virágoznak, illatoznak.
Szia Margitka!
Gyönyörű a kertetek! Mennyi sok szép virágod van, jó ott végig sétálni köztük.
A halak nagyon aranyosak és milyen szépen úsznak sorban! Na jót nevettem a macska és a rigó bunyózásán! Jó lehetett ezt nézni! Különben én sem szeretem a macskákat, mindig össze-vissza piszkolják az udvart. Úgy kell reggel átvizsgálni, mert elég kellemetlen, ha belelépünk!
Gyönyörű a veteményes kerted is, nagyon szépen ki vannak kelve a magok!