Válasz: Társalgás
Szia Lia!
Mivel mára volt több elintézni való is, hát a reggeli után el is indultunk itthonról... Készek a személyi igazolványaink 15 perc alatt végeztünk az Okmány Irodában. A postára is beléptünk, ott a kukadíjat fizettük be... Majd ezután a temetőbe öntöztünk.
Utána elmentünk Elvira Majorba almáért. De nem sokat vettünk most, igaz ez volt a legdrágább ott: 350,- Ft kilója... de volt 100 Ft-tól a 350,- alatt különböző árakon is, de azokat 1-2 napon belül fel is kell használni... sütésre jó, viszont most nem akartam sütni... meg lefagyasztani se akarom...
Végül hazafelé beléptünk a Tescoba tejfölért, és pár apróságért.. na mit láttam, 280,- Ft-rt árultak almát... pár darabot csak vettem ebből is... nem tudtam ellenállni... 
Nálunk eddig ma sem volt semmi eső, reggel már öntöztem én is... A férjem kedden permetezett, szerencsére akkor se volt eső...
Finom is a krumplileves, időnként én is főzök, egészségetekre majd!
Aztán jó munkát a dolgozóban is! 
Kamilla nő a fiamnál, tavaly csak 2 tő volt, átültette a kertje végébe, ott tudja majd figyelni, nem lesz útba a fűnyírásnál se... Nem is szedtünk le belőle, hogy jól el tudjon szaporodni. Már szépen terjed, körülbelül 1,5 méterszer 1 méteres részen. Nagyon örülök neki, mert elég drága a gyógyszertárban...
Erről jut eszembe a kávé: