Válasz: KEDVENCEK
Ezt a telefonommal mentettem le,azért nem annyira jó minőségű a kép,de itt mind a hárman rajta vannak.

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Ezt a telefonommal mentettem le,azért nem annyira jó minőségű a kép,de itt mind a hárman rajta vannak.

Amikor Levi és utána Dávod is állt, mintha kapus lenne, a háttérben olyan, mintha tükör lenne.... Az a garázsnál üvegajtó? 
Hú most látom a képet, amin Zsombor is ott van! ... Hogy Ő is mennyire megnyúlt, vékonyka lett az arca! De helyesek így együtt!

Az a garázsajtónk,saválló lemezből van.Üvegből kényes lenne,nem bírná ki a focit.
Akkor annyit eltaláltam, hogy az a garázsajtó... Megnéztem még egyszer a képeket!... de érdekes, hogy így tükröződik... a fotók hangulatosak lettek rajta! ![]()
A menyem barátnője készítette,érti a fotózást,meg is látszik a képeken.
Az jó. ha valaki nem csak szeret, de tud is fotózni! ![]()
Én is szeretek, de ne tudd meg, hogy hány fotó közül választok, ha éppen egy képet meg akarok mutatni... Mindig szekálom a férjemet, hogy segítsen eldönteni, melyik a jobban sikerült kép... Na van amikor hajlandó választani, de előfordul, hogy rámondja egyikre, hogy az a legjobb... csak már hagyjam tovább laptopozni... Vagy kijelenti, hogy döntsem el én! 
Lia!
Csak most vettem észre hogy hoztál fotókat a három unokáról. Nagyon aranyosak a fiúk, mennyi sokat nőttek! Büszke nagymama lehetsz, nagyon helyesek így együtt!
Én is azt néztem éppen, hogy milyen nagyok már a fiúk. Öröm őket látni! Annyira szépek és édesek!
Anyukám kedden volt 80 éves. A húgomék otthon készítették ezt a fotó róla:

Jaj de nagyon szép anyukád,ki mondaná meg hogy 80 éves?Isten éltesse!
Margitka!
Nagyon boldog születésnapot kívánok itt is!Én is azt mondom, hogy nem látni meg rajta, hogy 80 éves lett!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK