Szia Ilona!
Imádom az orgona illatát! Nálunk a fehér már virágzik, nagyon szeretem! 
Akkor volt nektek is elintézni valótok ma. Még Miskolcon is jártastok. De jó is, ha időben elrendezitek ezeket a dolgokat! 
Ma mi is elugortunk egy kis pénzt felvenni, mert jó ha van valamennyi készpénz is itthon, mert néha előfordul, hogy nem lehet bankkártyával fizetni... De sokat már nem szoktunk kivenni a bankból, mert mindkettőnknek van számlája, és hozzászoktunk a kártyával való fizetésre...
Ha már kocsival mozdultunk ki, még karajcsontot is vettünk, mert már csak 1 hétvégére való volt a fagyasztószkerényben. Szerencsére szép húsosat kaptunk. Vettem mellé csirkemellet is, mert az is jó a levesben, én nagyon szeretem. Aztán még egy kevés paradicsomot is vettünk, és aszaltszilvát... most nem akartunk sokat vásárolni.. majd holnap megnézem a listát, és ha van valami fontos venni való, akkor talán holnap átugrok a boltba.
Mivel főzni nem kellett, ma csak befejeztük a fűnyírást a kertben, mert volt egy kis rész, ami kimaradt, és délután már lazáztunk. Nosztalgiáztunk... De többször kimentem a kertbe is körülnézni, olyan szép már minden! 
Én a géphez nem is jöttem ide reggel óta. Itt ma nem volt eddig eső, pedig jelezve volt.. Bár felhők most is vannak, de eddig a nap az erősebb!
Finom lehetett nagyon a torta így ízesítve. Már nagyon belejöttél a készítésekbe! Csak írjad be a konyhádba a recepteket, aztán majd rendezem, utána.