Válasz: Társalgás
Nem ma itthon van Atti,holnap megy megint és szombaton,akkor nagy buli lesz a hotelben,Lagzi Lajcsi jön,utószilveszteri buli lesz!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Nem ma itthon van Atti,holnap megy megint és szombaton,akkor nagy buli lesz a hotelben,Lagzi Lajcsi jön,utószilveszteri buli lesz!
Sziasztok.
Most értem haza épp csak megebédeltem.
Ilona.
Jobbulást a kicsinek,remélem titeket megvéd az oltás,legalább is a szövődményektől.
Margitka.
Reggel korán mentem ma is rengetegen voltak.
Szerencsére nem kell főzzek maradt a levesből.
Nekem holnap kell a városba menni semmi porcikám nem kívánja.
Klári.
Nagyon szeretem én is a káposztás tésztát csak a reszelését nem igazán szeretem.
Nem is tudom mi lesz a jövőhéten,lehet hogy a pizsamámat is beviszem magammal.
Kati.
Ha egy téglalapot kötsz akkor csak 1 helyen kell összevarrnod,azt sima kötőtűvel is megtudod oldani.
Látom arra felétek sem rózsás a helyzet;a hideg nem ölte meg a bacikat.
Ancsa.
Micsoda buliban lesz része a párodnak,még ha dolgoznia is kell.
Volt róla szó a tv ben hogy karácsonykor sok csomag nem érkezett meg,utána lehet nézni, van a postának egy csomagkövetője a feladószelvényen lévő szám alapján lehet keresni a csomagot.
Ne hagyjátok annyiba.
Lia!
Ezt csak a feladó tudná megnézni,nemde?Aki épp szívinfarktussal fekszik kórházban...
Na itt vagyok újra, finom lett a tea, jól esett. ![]()
Ancsa!
Holnap akkor megint a cicákkal alszol?... Na és Te nem mész el a buliba szombaton?... 
Lia!
Ma is hosszúra nyúlt a munka nálatok... Ha ennyiire sok a beteg, képzelem, hogy milyen fáradtan értél csak haza... Az szerencse, hogy legalább főznöd nem kell.... 
Holnap mikor kellene menned a városba, délelőtt, vagy délután?
Hoztam egy kis meleg teát, hátha valaki még megkívánja:

Ancsa!
Szerintem, mint címzett, a Te nevednek is kell szerepelnie azon a csomag feladószelvényen, mert egy része ott marad annál, aki küldi, a´másik pedig ott kell lennie a postátokon, ha odaért... Bizony én is utánakutakodnék!
... Legalább megmondják, hogy odaért-e... vagy sem... Talán csak kevés ember van, aki kihordja a csomagokat?... Egy próbát megérne!....
De hát azt sem tudom,csomag,vagy olyan nagyobb boriték,semmit nem tudok róla.de ha a héten nem jön,akkor utána érdeklődünk,mert ez már tényleg nagyon hosszú...
Ja a buliról lemaradtam,mert előre megvették a jegyeket,amúgy pedig őszintén megmondom Lajcsi nem az én zenei világom...
Ancsa!
Szerintem kérdezzed meg attól, akitől várod a csomagot, hogy miben küldte az ajándékot?... Akkor pontosan rá tudnál kérdeni majd! ![]()
Akkor nem kell sajnálnod, hogy nem leszel ott a buliban... Na és Attinek tetszik az a mulatós zene?
Margitka!
Köszi a teát,jó esik most.Holnap délelőtt megyek ügyintézni,délután meg dolgozom.Hosszú lesz megint a nap.Pénteken szabadnapos vagyok,de megint be kell menni a városba mert elromlott a fali óránk.Régi már de nagyon szeretem,hiányzik,nagy a csend nélküle.
Minden fél és egész órakor kongat,nagyon kevesen foglalkoznak a javításával,itt is csak véletlen hogy elvállalták.Kidobni nem szeretném.
Lia!
Akkor délelőttre legalább sikeres ügyintézést kívánok!
... Aztán délutánra sok türelmet a dolgozóban...
Na és pénteken meg már kész is lesz a falióra, vagy most viszed el még csak javíttatni? 
Még csak most viszem javítani,nagyon nehezen találtam valakit aki foglalkozik a javításával.Még szerencse hogy előtte felhívtam mert az sincs mindig nyitva,sőt be is fog zárni.
Lia!
Na akkor még éppen időben találtál rá! .. Azért kár, hogy fogynak az órások... pedig azért még sokan szeretnének megtartani régi, kedves órákat, igaz! ![]()
Na és mikorra ígérte meg az elkészülését?... Meg tudta mondani?
Azt mondta 1-2 hét,de nekem nem sürgős csak javítsa meg.Órás még lenne,csak aki ilyen órával foglalkozik az a kevés.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás