Szia Ilona!
Köszi ezt a gyönyörű rózsás csokort! 
Akkor ma frissen és üdén kezdhetted a napodat! De tulajdonképpen én se éreztem, hogy nem pihentem ki magamat... A reggelünk itt is hűvös és borongós volt. De délre már kisütött a nap is közbe-közbe.... viszont a szél is nagyon megerősödött. Minden ruha meg is száradt, most szedtem le ebéd után a szárítókötelekről, és be is hoztam. 
Ami a derekakat illeti, én már nem vagyok olyan bizakodó, mert ugye meszesedés is fennállhat, és az már nem javul.. de legalább nem mindig érezzük... Én ezért is csinálom minden nap többször is a tornákat, utána mindig jobb egy picit...
Mondjuk ma csak reggel, mert volt eddig teendőnk bőven...
A reggeli után elmentünk almáért Elvira Majorba, 160 Ft-ért elég szépet kaptunk. Hoztam egy vegyes mézet is, az is csak 1990,- Ft ott. Aztán volt egy nagyobb bevásárlásunk a Tesco-ban... A 10 ezer Ft nem votl elég, így elő vettem a kártyát, szerencsére mindig nálam van...
Na és ebédig folymatosan takarítottam, mindenhol felmostam, fentről lefelé...
Most pedig mindjárt nézzük a sorozatomat, és lehet pihenni egy kicsit... persze a kenyérsütőgépbe bepakoltam a pizzának a hozzávalóit, az már dolgozik... Majd ha szépen megkel a tészta, akkor nekiállunk... lesz 4 db most is...
Gondolom, hogy Te is elfáradtál a takarításnál... Egy kis pihenő Rád férne! 
Akkor drukkolok, hogy már hamarosan mehessetek a matracért!