Szervusztok!
Hazaértem már régebben,csak ugye a sok elfoglaltság,de azért nem fekszem le mig nem integetek be ide is!
Voltam persze benn a szüleimnél,nagyon nehezen értem oda,mert az út olyan mintha fel lenne szántva,tegnap felolvadt,éjszaka meg lefagyott a latyak,alig tudtam bukdácsolni hazafele!Egy csomó helyen nincs letakaritva a járda!
Most látva ezt a sok finomságot,nagyon ráéheztem egy kis sütire én is és semmim nincs csak szaloncukor nekem is...azt meg tényleg én sem kivánom,úgy szeretnék beleharapni valamibe...addig fogok keresgélni mig találok valamit!
Apropó kötés,régen sokat kötöttem,pulcsikat,de mire készen lett,mindig meguntam és elajándékoztam őket,voltak kötésmintáim is ,nagyon szerettem,tv-zés közben kötöttem.Horgolni viszont sosem tanultam meg,pedig nagymamám nagyon szépen horgolt és sokat!
Cicák jók voltak mire hazajöttem nem volt felfordulás,nagyon vártak,kaptak fincsi husit is ezért!
Hazafele a piacon kellett keresztül jönnöm,és vettem magot a cinkéknek,megkérdeztem nincs e véletlenül olyan kukoricájuk,amit meg lehet főzni cukorban,már tavaly is annyira ettem volna...egy helyen volt,de még csöves,azt mondta hétvégére fejt nekem,majd nézzek be,remélem kapok,azt ennék,azóta is!
A bácsit még most sem találták meg,ma is voltak kinn a tűzoltók és búvárok!Szegény,milyen borzasztó,voltak ,akik látták is, amint elsüllyed...
Katika!
Minden elismerésem,a szivecskék is annyira édesek,de az a teritő ,fantasztikus!Ja és a takarókra irigy is vagyok egy kicsit!
Megyek kajtatok valami édességet...Puszi!