Válasz: Társalgás
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,652 1,653 1,654 1,655 1,656 … 2,604 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Éjjel megint már a szokásos megébredős volt... De reggel csak 6 órakor keltünk fel, ahogy általában.
Most itt 2 fok van, de majd 9 fokra emelkedhet napközben... Eléggé borús itt, kevés csapadék jelezve is van...
Ma kell főzni, a húsleves mellé rántott gomba és camembert sajt lesz. Hozzá krumplipüré lesz és tartármártás. Sütni nem kell, hiszen maradt a túrósrétesből még mára bőven.
A teánk készülőben, de már megtálaltam az ebédlőben a reggelinkhez.
A kávénkat is megittuk a férjemmel együtt.
Hozom későbbre is, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napor kívánok én is.
Margitka.
Köszi a kávét és kóstolót is a rétesből.
A tegnapi szülinap nagyon jól sikerült, finom ebédet kaptunk az étteremben.
Ma a leves mellé sütök pulya májat már rég óta szeretnék már enni, hidegen is finom lesz majd.
Mutatnám a tortát amit az ünnepelt kapott tőlünk, de nem tudom feltölteni.
Este egy nagyon aranyos kis filmet néztünk meg, álmaink lova a címe, igaz történet alapján készült, nagyon tetszett.
Sajnos nem tudok linket betenni.
Szia Lia!
Örülök, hogy tegnap jól sikerült ez a szülinapozás! Szép kerek az évforduló! 
Finom ebédetek lesz ma! Akkor csak készül már sült máj is. ![]()
Remélem, hogy majd összejön a feltöltés a tortáról.... Milyen ízesítésű volt?
A címe alapján berakom a linket: Álmaink lova ... Jó lehet ez a film valóban, most a linkre kattintva el lehet olvasni a történetét. Majd mi is megnézzük, köszi a tippet! ![]()
Mi még főzésben vagyunk, a húslevest majd délben leszűröm, tésztát főztem ki hozzá. A püré is elészült és a mártás... Csak majd délre a gombát kisütjük palacsintatésztába forgatva olajban, és a camemert sajtot is kisütjük a sütőben grillezve...
Margitka.
A torta csokis volt, azt szereti nagyon az ünnepelt.
Köszi hogy betetted a linket.
Finom ebéd lesz nálatok is.
Lia!
A csoki ízesítést szerintem mindenki szereti. De a lényeg, hogy ezzel a kedvében jártatok! ![]()
.
.
Közben kimentem a konyhába, és kirántottam a gombákat. Most már csak a sajtok grillezése van hátrra. Megyek is és megtálaok az ebédlőben.
Mindenkinek jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Lia!
Köszi a fotót! Nagyon pikáns tortát kapott az ünnepelt! Nekem nagyon tetszik, remélem, hogy Neki is! 
Az ebéd utáni rendrakást követően a férjem letöltötte a lovas filmet, amit ajánlottál! Most lett vége, nagyon jó volt!
Na és Te hogy állsz a kenyérrel? 
Különben változott a tévécsatornáink száma. Most elég gyakran nézzük a Cinemax-ot. Ott szerencsére reklámmentesen nézhetjük a filmeket. Eddig mindegyik jó volt. 
Margitka.
A kenyérrel most dolgozik a gép, nagyon megszerettem,
de sajnos így több kenyéret is fogyasztunk.
Örülök hogy tetszett a film, mi is ha lehet a reklámok nélküli csatornákat nézzük. Bele néztünk egy filmbe délelőtt Át a határon a címe, azt tervezzük hogy meg nézzük most délután.
Lia!
Bizony nagy önuralomra lenne szükségetek, mert a sok kenyér fogyxasztása nem valami egészséges... bármennyire is finom az a kenyér... ![]()
Most megnéztem ennek a filmnek a témáját is a port.hu-n: Át a határon ... Biztos jó film ez is. Feljegyezve a címe.... Majd beiktatjuk valamikor pihenésképpen....
Akkor Nektek jó filmnézést! ... 
Jöttem most már elköszönni mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Éjjel csak egyszer voltam fent, utána végre aludtam 3/4 6-ig.... Aztán 6 órakor felkeltünk, ahogy általában.
Most itt már 2 fok van, de talán csak 4 fokra emelkedhet napközben a hőmérséklet... Már csapadékra is számíthatunk a nap folyamán...
Ma nem kell főzni, szerencsére mára van maradék, ahogy mindig hétfőn... A nagy fiam már a vonaton lehet, utazik Pestre a dolgozójába.
A teánk készülőben, már megtálaltam az ebédlőben a reggelinkhez.
A kávénkat is megittuk a férjemmel együtt.
Hozom későbbre is, mint mindig:
Lapok Previous 1 … 1,652 1,653 1,654 1,655 1,656 … 2,604 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás