Válasz: Társalgás
Jöttem elköszönni mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,648 1,649 1,650 1,651 1,652 … 2,458 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Jöttem elköszönni mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Már vasárnap van újra! Mindenkinek teljen vidáman a mai napja!
Éjjel történt megébredés, de reggel tovább aludtunk. 7 órakor itt -1 fok volt. Hajnalban volt egy kis eső is, a férjem hallotta... én meg látom most a nyomát... Ha igaz, akkor ma 10 fok is lehet majd. De ez majd kiderül napközben... Eddig elég borus is volt, de már a nap is megmutatja magát szerencsére!
Ma kell főzni, vasárnap lévén itt kötelezően húsleves lesz és tarhonyáshús készül a másodiknak. Savanyúság van bőven.
A teánk most készül, már megtálaltam az ebédlőben a reggelinkhez. ...
A kávénk is elkészült már, és azt meg is ittuk a férjemmel együtt mindketten.
Természetesen hozom későbbre is, mint mindig:
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét, lassan ebédelünk. Nálunk nem a hagyományos vasárnapi ebéd készült lebbencs leves és kecsapos tészta, gombával, virslivel kolbásszal lesz az ebéd, marad belőle holnapra is.
Hasonló idő van itt is, most esett egy pár csepp eső.
Jó étvágyat az ebédhez.
Szia Lia!
Váljék egészségetekre a finom ebéd! Remélem, hogy kellemesen telt el a nap további része is!
Mi reggelire ettünk rántottát gombával bővítve... ebéd után egy kicsit kint voltunk a kertben, de aztán rábeszéltek a fiúk ma is egy film megnézésére. Nem bántuk meg nagyon jó volt. Egy amerikai vígjátékot néztünk meg Robin Williams főszereplésével. Majdnem 2 órás volt. A címe: Patch Adams ... Talán már Ti is láttátok? ... De ha nem akkor javaslom megnézni.
Aztán a hűtőbe rakodtam, és akkor vettem észre, hogy a szombaton vásárolt csirkemájat elfelejtettem kisütni a vajban... na most pótoltam, és már ettem is belőle... ez volt az uzsonnám. Én nagyon imádom, és bizony már elég régen készítettem... Most nagyon jól esett.
Itt reggel óta nem volt eső... most is kellemes az idő még.
Szia Margitka!
Igen, szerencsére ebéd után tudtunk pihenni, sajnos nagyon gyorsan eltelik a hétvég. A hetek is olyan gyorsan telnek egymás után, régen alig vártuk hogy hétvége legyen. Holnap már munka, gondolom a fiadnak is.
A filmet láttuk, aranyos kis film, nekünk is tetszett. Itt nem volt túl jó idő, volt egy kicsi eső is, a szél is feltámadt időnként.
A csirkemájra már én is gondoltam hogy veszek, a hétvégén be is iktatom, már régen szeretnék készíteni, de mindig közbe jön más.
Szabolcséknak visszafizetik a tönkre ment melegágy árát szerencsére, ma kapott emailt róla.
Nekünk is volt kalandunk a héten, lehetett izgulni. Rendeltünk egy beépített mikrót, amit 1 hete pénteken meg is hoztak. A futár behozta nagy nehezen, nem akarta behozni mondván nem jöhet be a házba.
Letette a teraszon az asztalra, de futott az autóhoz, mondván nyitva hagyta. Nem adot semmi papírt, azt mondta most nem kell aláírni semmit, elment. Mikor bementünk. megnéztük, törött volt az ajtaja, a szilánkok benne a csomagban. Ki sem bontottuk a csomagot még ez volt a szerencsénk talán. Hívtam az üzletet ahonnan rendeltem, a futár céget, mondták fotózzam le, írjak emailt. Hétfőn hívtak az üzletből hogy vissza viszik a sérült terméket, majd hoznak egy újat, ami pénteken meg is jött, más futárral. Az szó nélkül behozta, lefotózta kibontás előtt és utána is. Nagy kő esett le a szívemről, mert nem volt olcsó, de most megint tanultam valamit, még óvatosabbnak kell lenni.
Sziasztok!
Margitka!
Itt ma is fújt a szél és esett az eső délelőtt! Késő délután alakult ki egy kicsit, néha a nap is kisütött, hűvös volt.
Itt is húsleves volt, rántottam ki húst, de nem prézlivel hanem bundásan készült. Már régen volt így, aztán a férjem jobban szereti így.
Jól bevásároltatok tegnap és még siker is volt a pontokkal! Jó is összegyűjteni sok kicsi sokra megy azt mondják. Mi is gyűjtjük de az Auchen-ben kapott pontokat.
Tegnap itt is palacsinta volt, lekváros, mákos és nutellás.
Mára maradt egy kevés pogi, de most lett készen a puding, csokis, puncsos és vaníliás, másfél liter tejből lett készítve.
Már régen nem volt át a gyerek, mert covidosok voltak két hétig. Így nem tudták intézni a banki dolgokat, csak most tudtak menni. Szeret itt lenni a gyerek, mert nincs más nagyszülő, egy mama van de az beteg. Tanított 45 évet, elment nyugdíjba, nem tartott sokáig a gondtalan nyugdíjas év, lebetegedett. A gyereknek hiányzik a nagyszülő! Már még azt is megnézi mennyi darab fényképe van nálunk. Egyszer megjegyezte mikor itt volt. Miért csak egy képem van nálatok? Látta az unokák képeit. Mondtam, mert nem kaptam többet! Azóta már 3 db van róla!
Itt is csak egy papa van, ezért hiányzik Tamásnak és Ibolyának is papa! Ja még nem írtam a múltkori búcsúzkodáskor nagyon megszorította Ibolya a nyakamat. Mondom nagyon erős vagy! ..mert nagyon szeretlek! Én mondom, én meg imádlak, mire Ő "én meg brutálisan szeretlek!" mama! Jót nevettünk, már nem talált más szót, hogy kifejtse a szeretetét!
Lia!
Finomat főztél mára! Akkor Zsombor is örült a palacsintának! Jó, hogy közel van mama! Ha itt vannak az unokák a kis pót unoka is csatlakozik. Szokta is mondani az anyja, hogy de jó hogy itt vagyunk, nem tudja mi volna velük! Volt olyan, ha nem vállaljuk el nem tudta volna szeptemberben elkezdeni a tanévet, mert lebetegedett a fia! Ha van időnk és szükség van a segítségre, mondtuk jöhet a gyerek.
Lia!
Igen, a fiam is morogta már délután, hogy "holnap már megint hétfő lesz!"
Milyen szerencséjük van Szabolcséknak! ... De hogy sikerült elrendezni? Egyszerűen csak jelezték a történteket e-mailben?
Na akkort Ti is megtapasztaltátok a törött áru szállítást... Szerencsétek van, hogy el tudtátok intézni a cserét! Tényleg most már egyre jobban oda kell figyleni, ha hozatunk valamit...
De az viszont nagyon jó, hogy meg lehet rendelni az interneten keresztül, és házhoz is hozzák... csak jót hozzanak!
Margitka.
Igen, írt egy emailt nekik hogy az amit küldtek, fel is hívták, képeket küldtek róla, hogy talán szobába lenne jó, gyenge, így is lett, egy kicsi széltől össze dőlt.
Ilona.
Aranyos lehetett a kics Ibolya, olyan kis szeretet gombócok.
Szia Ilona!
Míg én elmeséltem a férjemnek, hogy jártak Liáék a mikróval, Te is itt jártál! Gyönyörű tulipános képet hoztál!
Mi is jobban szeretjük prézli nélkül a rántott húst.
Na még van pogitok? Nekünk csak a mézesből maradt, de az is jó, ha nassolni akarunk. Nagyon finom pudingokat készítettél, lehet válogatni is.
De aranyos az unokátok, ha még as fényképére is odafigyel, hogy legyen több nálatok is! .. Tündéri lehetett ibolya is angyon!
Aztán még "pót" unokátok is van! Ez nagyon aranyos!
Lia!
Ha ennyire gyenge is lehet az a melegágy, akkor mindenképpen az a jó, ha a pénzt küldik vissza, és nem új ugyanolyan melegágyat...
Nem is meséltem talán hogy tavaly... vagy lehet, hogy már azelőtt mi egy csavarodásmentes locsolótömlőt rendeltünk, na az első használat után szétment... mi is megreklamáltuk, és hoztak egy újat... de sajnos azzal sem volt nagyobb szerencsénk.. De nem volt nagyon drága, többször már nem reklamáltunk, de annál erősebbet vettünk később...
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Itt a hétfő!! Mindenkinek szép napot kívánok mára is!
Éjjel fél 1-kor megint felébredtünk, és csak forgolódtunk, aztán a férjem bekapcsolta a tévét, remélve, hogy azon elalszunk. De épp elkezdődött egy film a filmboxon, azt végig is néztük. Fél 4 után aludtunk el valamikor, és 3/4 7-ig aludtunk. Semmit sem vettünk észre Fecó zörgéseiből, úgy ment el dolgozni Pestre... Ő már be is érhetett a dolgozójába.
Én pedig berakodtam a mosógépbe, mielőtt lejöttem, had dolgozzon a gép, mivel a szennyestartó jól megtelt mára.
Jelenleg itt 4 fok van, és 9 várható napközben... Esőt is jeleznek. Legfeljebb a teraszra teregetek, vagyx az emeleten... majd meglátom hogyan alakul, mire végez a gép...
Ma nem kell főzni, a teánk most készül, már megtálaltam az ebédlőben a reggelinkhez. ...
A kávénk is elkészült már, és azt meg is ittuk a férjemmel együtt.
Hozom későbbre is, mint mindig:
Lapok Previous 1 … 1,648 1,649 1,650 1,651 1,652 … 2,458 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás