Szervusztok,megjöttem én is!
Na hiányoztam reggel a kávéval?
Pfúúú de rossz volt menni,első nap,de szerencsére elég hamar telt,csak nagyon rossz idő volt,van nálunk,sötét van és esik és bizony hideg is lett!Jaj de találjátok ki,ki örült nekem nagyon?Úgy van,Prücsi a drága!Kihúzta a kis szőnyegét az udvar közepére azon feküdt reggel és figyel a kapu fele,ahogy beléptem máris megismert,felpattant és visitva szaladt hozzám,akkorákat ugrott majdnem fel az ölembe,na de vittem is neki kaját,szegény olyan kis sovány,bizony ha nem vagyok ott,az meglátszik rajta,én mindig teszek jó bőségesen neki.Ma is vittem reggel is tettem meg délben mikor eljöttem szárazat is egy jó marékkal,meg egy egész konzervet odaöntöttem neki,hadd egyen.De már most el volt ázva, mert szakadt az eső mikor kijöttem,én is eláztam mig vártam Attira, mert dugóba került és minden piros lámpát kifogott,majdnem 20 percet vártam rá.Befűtött jól az UFI-ban kellemes volt hazáig már akkor nem fáztam.
Hazaérve melegitettem én is töltött kápit bevágtam még három tölteléket,szerintem én ettem meg a legtöbbet belőle,még egy kevés van.
Látom milyen szorgalmasak voltatok,sütés főzés finomságok és még kompót elrakás is volt.
Ilona!
Nagyon guszta a kápid,de a tányérod is gyönyörű,nagyon tetszik!
Margitka!
Hihi,
,képzelem mikor eszedbe jutott hogy ott a sütni való! 
Lia!
Jó kis pancsolás lehetett szerencsére hogy jó időt fogtatok, ki,bár ahogy néztem az időképet ,itt nálunk legalább is,csak mára mond ilyen időt,egész szeptember szép napos lesz,28 fokos maximumokkal,úgyhogy szép szeptember lesz.Köszi jó volt a kiruccanás,egy nagy csalódás volt nekem most az Állatkert,két éve voltam akkor nagyon tetszett ahogy megcsinálták,de mára szinte teljesen leamortizálták a látogatók,rendetlen,piszkos,elhanyagolt tönkretett az állatok kifutójában mindenhol,de mindenhol nagy kupacokban az ürülék otthagyva,nem egy -kettő,hanem sok,sok tehát napok óta nem pucolták ki,büdös volt,az üvegfalak koszosak alig lehetett átlátni rajta,sok végig repedve,látszott a kő nyoma amivel megpróbálták betörni,csakis valami idióták lehettek,hiszen mögötte jaguárok élnek!A víziszárnyasok medencéje csontszáraz,egy csepp vizük sem volt abban a tegnapi hőségben,oda voltak húzódva sorban a medence pereméhez,mert ott árnyék volt nekik.A kifutókba bedobált üres palackok,műanyag zöldségesláda otthagyva,papir gombócok bedobálva nylon zacskók,pl a szurikátáknál...teljesen felháboritottak a körülmények.Egy biztonsági őr sehol nem volt,gondozók egy helyen voltak ,kettő a szürkemarháknak adtak épp szénát,és orditoztak az állatokra,mert azok mentek volna enni,de ők még nem fejezték be a dolgukat.Szóval sajnálatos,de nyisd ki az állatkertet az emberek előtt és tönkreteszik seperc alatt...Sok sok fotót készitettem,több mint 130-at,fel is tettem a Face-re hogy lássák milyen körülmények vannak,és a belépőjegy ára bizony elég borsos volt!Egy ivókút sehol nem volt a parkban,egy helyen árultak üditőket fagyit,ott tömörülés volt.Rengeteg látogató volt,ennyi embert még sosem láttam az állatkertben.Vasárnap lévén elvárható lett volna egy kis rend és tisztaság a pénzünkért,és törődés.
Az állatok jobbára aludtak,szunyókáltak épp dél volt és meleg is,de ez az embereket nem zavarta,ide-oda szaladgáltak egyik kifutótól a másikig katt, katt a képek és rohanás tovább...A gyerekek fel sem érték a keritést hogy át lássanak fölötte de nem számit a szülő fényképezett majd otthon megmutatja a gyereknek képen az állatot..Ha érdeklődött a gyerek,hogy miféle állat ez,max leolvasták a tábláról neki,de egy kis magyarázat semmi...tanuljon a gyerek,mi az apu?Capibara....de mi az?Azt már nem tudta megmondani,nem is foglalkozott a gyerek kérdésével,a szurikátáknál is egy gyerek kérdezte mik ezek?Az anyja rávágta valami patkányok...Minden esetre nekem nagyon tanulságos volt ez a kirándulás,sokat tanultam az Állatkertben az EMBEREKről....