Sziasztok!

Megjöttem mára én is! Jó mozgalmas két napunk volt. Csütörtökön szerettünk volna injekcióra menni, de nem sikerült. Látom, hogy a férjem szája nem úgy áll, kicsit félre. Kérdeztem hogy jól van? Mondja jól, csak megfájdult a foga, amin tok van. Na akkor addig nem megyünk oltásra még ez nem jön rendbe! Éjjel sokat forgolódott, reggelre már jobban félre volt a szája, Aggódtam, hogy mi ez, de valóban a foga fájt. Erre irány az orvos nem maradhatunk így a hétvégére! Hát bizony jó, hogy látta orvos, mert felvágta élgennyes volt, ki is nyomta. Még itthon kellett nyomkodni, mindnek ki kellett jönni, kapott antibiotikumot. Hét napig szedni kell.
Tegnap azért elég jól javult, majd hétfőn megyen vissza. Még szerencse, hogy rá tudtam szedni az orvoshoz menjen el! Mondtam is utána, ha nem hallgatsz rám, akkor már a kórházban vagy!
Margitka!
Köszi a finom kávét, most már főzöm a másodikat! Nagyon szép idő van itt, kellemes kint lenni. Már biztosan szerencsésen megérkeztek a gyerekek Bajára!
Én főzöm a holnapi húslevest, a múlt héten nem volt. Holnap brassói vagy bakonyi lesz a második.
Lia!
Én is teszek egy adag ruhát a gépbe, plédeket mosom át szépen megszáradnak majd.
Valamit sütök én is ma, kis édesség jól fog jönni. Tegnap vettem almát, lehet hogy almás lesz belőle.
Jó kis program volt tegnap, de biztosan szép lehetett a vár!