Válasz: Társalgás
Margitka!
Majd a hétvégén ha úgy alakul hozok képet is, most elég sok minden összejött, el is felejtettem fotózni.
El is köszönök, pihenjetek jól, megpróbálok én is most már. ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,642 1,643 1,644 1,645 1,646 … 2,604 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margitka!
Majd a hétvégén ha úgy alakul hozok képet is, most elég sok minden összejött, el is felejtettem fotózni.
El is köszönök, pihenjetek jól, megpróbálok én is most már. ![]()
Lia!
Én is megfeledkezek időnként a fotózásról. Persze sejtettem, hogy most nagyon le vagy terhelve. De a hétvégén azért jó lenne, ha képet is tudnál majd hozni. 
Követlek most már én is. Elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek teljen nyugodtan és vidáman a mai napja! 
Éjjel... már ez úgy látom így lesz, csak megébredtem 1-2 alkalommal, de azért tűrhetően aludtam...
Jelenleg nálunk -2 fok van, majd +12 fok lehet majd napközben... Csapadék még nem várható mára sem.
Ma nem kell főzni, a fiam Pestre ment, mert ma ott dolgozik...
A teánk készül, már megtálaltam az ebédlőben... mi csak 8 órakor reggelizünk.
De a kávénk is elkészült, és meg is ittuk már együtt a férjemmel.
Hozom későbbre is természetesen, mint mindig:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Tegnap gyönyörű idő volt, de ma ködös és hideg! Tegnap nem mostam, pedig jobb lett volna, így ma dolgozik a gépem. Te ügyes voltál tegnap szép idő volt hozzá.
Én főzök, de csak másodikat kell, rakott krumpliban egyeztünk meg. Aztán lehet hogy lesz még egy kis túrós perec is. Majd meglátom, délutánra vendéget várunk, a férjemhez jön zene ügyben!
Lia!
Én is több boltba megyek körülnézek, hol olcsóbb a termék, de ahogy írod, nem lehet ennyi boltot bejárni! Én még elmegyek türelmes vagyok, de a férjem türelmetlen ilyenkor! Meg sok időt is vesz igénybe, igaz mi ráérünk, hogy nyugdíjasak vagyunk, de mégis!
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét, lassan főzöm a másodikat.
Én aránylag jól aludtam, de megébredek én is már annak is örülök ha vissza tudok aludni.
Eddig takarítottam, délben ebédelünk és indulok dolgozni.
Ilona.
Itt szép idő lett, a plédeket be is tettem a mosógépbe, végzett is vele. Felfrissülnek, szépen süt a nap, jól ki is szellőzik.
Ns az én férjemnek sincs sok türelme a vásárláshoz, mostanában nem is jön velem, kerüljük a tömeget.
Sziasztok újra! 
Ilona!
Csodás rózsacsokros képet hoztál! 
Nálunk ma is gyönyörű napsütés lett mostanra. A reggeli után elrámoltam, és elmentünk a városba. Először a gyógyszertárba, mert elfogyott a szemvitaminom, majd a Vianni áruházba, végül aTescoba is alaposan bevásároltunk... Természetesen mi is nézzük az árakat... A mosószert a Vianniban vettük meg, mert ott olcsóbb.. na és már vetőmagokat is találtunk... A Tescoban is tudjuk, hogy mit érdemes venni... Sajnos több helyre nem mentünk, mert az én férjem is alig várta, hogy induljunk már haza. Ő sem híres a türelemről! 
Finomat készítesz ebédre, aztán jó sütögetést! Délutántól pedig kellemes vendégeskedést! 
Lia!
Tulajdonképpen én is pont ezt mondtam a férjemnek, hogy: "Mennyire lehet örülni annak, ha tudunk aludni éjjel!" ... De valóban így is van...
Ügyes voltál, ha már túl vagy a takarításon is. Jó étvágyat majd a finom ebédhez! Aztán délutántól pdig lehetőleg kevesebb munkát, vagy legalább nyugisabb napot! 
A mi a vásárlásokat illeti, mi is igyekszünk akkor elmeni itthonról, amikor kevesebben lehetnek.. ezt már kitapasztaltuk... néha be is jön... Ma szerencsére sehol sem voltak itt sokan...
Kukucs...
Ma délután a sorozat megnézése alatt pihentünk, aztán egy kicsit kint voltunk a kertben, nagyon szép időnk lett. Majd összedobtünk a férjemmel egy jó nagy adag franciasalátát... amit épp az előbb már teszteltünk is. Nagyon finom lett, jól is esett! ![]()
Délután beszélgettem jó sokáig a fiammal is telefonon... Na és persze a Skype is állandóak akcióban van... mindig van valami mondandója, üzenete.

...
... Hangot bekapcsolni!!! Mert csodás!
Íme a link: Andrea Bocelli és Virgina kislánya " Hallelujah "
Fél 7-kor a nagy fiam is hazaért Pestről. Holnap majd itthon dolgozik... de úgy néz ki, hogy hétfőtől újra be kell járnia Pestre naponta...
Én mára el is köszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Jó reggelt! Már itt a péntek! Mindenkinek teljen kellemesen a mai napja! 
Éjjel már a szokászos, de nem vagyok fáradt, azért hajnal után mindig elalszom.....
Jelenleg nálunk -2 fok van, majd +10 fokig emelkedik a hőmérséklet napközben... Csapadék talán egy kevés várható mára már. Na majd meglátjuk hogy alakul...
Ma kell főzni, de csak másodikat. Majd főzünk ki tésztát és vadasmártást készítünk, vettünk elő sült húst a fagyóból már este...
A teánk készül, már megtálaltam az ebédlőben... a fiam ma ismét itthonról dolgozik.
De a kávénk is elkészült, és meg is ittuk már együtt a férjemmel.
Hozom későbbre is természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Estére csak ide értem, ma kihasználtuk a jó időt és a szabad napot, elmentünk megnézni az elmaradt Szent Isván termet.
Gyönyörű szép lett, jó sokat sétáltunk a Várban, délután volt mire haza értünk.
Mostanra az idő is elromlott, a szél is feltámadt.
Teszek be képeket.
Szia Lia!
Akkor nagyon jó programotok volt ma, szép kikapcsolódás! Jól tettétek, hogy elmentetek!
Nálunk már ebéd után hamarosan elbújt a nap a felhők mögé, és egyre jobban feltámadt a szél, nem is mentünk már ki a házból fél 3 óta... Ma folytattuk a sorozatunkat.. 2 részt is megnéztünk.. de közben megvacsoráztunk...
Mindjárt benézek az "Itt jártunk" topikba. 
Közben én tartom a kapcsolatot Gáborékkal, most utaznak 4-en kocsival Bogi bátyjáékkal együtt Bajára... Jó messze van, remélem, hogy szépen odaérnek majd. "Szerencsére a pályán már nincs nagy forgalom"... ezt írta utoljára nekem...
Lapok Previous 1 … 1,642 1,643 1,644 1,645 1,646 … 2,604 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás