Válasz: Társalgás
Mára én el is köszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,639 1,640 1,641 1,642 1,643 … 2,458 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Mára én el is köszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is!
Éjjel a szokásos kicsit megébredős volt, és hajnal után megint aludtam... Jelenleg nálunk 0 fok van, és majd körülbelül 7 is lehet egy ideig napközben... Mára még mindig nem jeleznek hozzánk csapadékot...
Ma leves van, tepsis pupácska lesz mákkal és dióval felesben. Majd sütök ki lángost is, ha kell, fele adag tészta megmaradt tegnapról.
A teánk majd később készül, de már megtálaltam az ebédlőben... Valamikor a boltba is átlépünk még pár dologért... lett egy rövid lista...
A kávénk is elkészült. Azt már megittuk a férjemmel mind a ketten.
Hozom későbbre is természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Én is nagyon szép napot kívánok.
Margitka.
Köszi a kávét majd jöhet lassan a második.
Én jól aludtam szerencsére, pihenten ébredtem.
A mosógép már dolgozik, barátságos idő igérkezik.
A férjem szerencsére jól van a szuri után, este fát egy kicsit a karja, borogattuk, kentük, adtam fájdalom csillapítót, így tudott pihenni ő is.
Sziasztok!
Margitka!
Itt is lassan jöhet a második kávé, mint Liánál! Köszi a reggelit! Szépen süt a nap, lehet hogy ablaktisztítás lesz, később talán még jobb idő lesz!
Mi is jól aludtunk, sokáig néztük a tv-t este.
Ma legyen nagyon szép napotok a fiadékkal együtt! Látom mennyi sok finomságot készítettél még tegnap, lehet majd nassolni belőle!
Lia!
Örülök, hogy minden rendben a szuri után! Végre tudtál kicsit pihenni az éjjel! Jó munkát mára Neked is!
Sziasztok újra!
Lia!
Örülök, hogy nem volt nagyobb gond az oltás után, és tudtatok éjjel aludni.
Itt is szép idő ígérkezik, a mosásnak ez valóban jó lehet, főleg a teregetésnek.
Ilona!
Köszi a csodás rózsacsokort!
A boltból gyorsan hazaértünk reggel, már elkészült a tepsisi pupácska is, most 15 darab kiflivel készítettük el.
A gyerekek is korán idultak, tartottuk a kapcsolatot a Skype-n.. Már itt vannak valahol Martonban.
Csak egy picit bekukkantok most...
Megjöttek már 10 óra után hamarosan a gyerekek! ... Mivel elkészültünk mindennel, tudtunk beszélgetni. Aztán az ebédután rendet raktam, kicsit kimentünk a friss levegőre, jó volt a napon lenni. De sajnos a szél eléggé beindult, ezért bejöttünk, és közösen megnéztünk egy merikai vígjátékot. Jó sokat nevettünk közben. A film címe: Szemtelennek áll a világ.
Most egy kis lazítás van még. De megegyeztünk abban, hogy 4 órakor sütöm ki a lángost, és utána eszünk frissen uzsonnára.
Már a vacsorán is túl vagyunk. Elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést!
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is!
Éjjel egész jól aludtam, de azért egyszer ránéztem az órára... viszont reggel is tovább aludtunk....
Fél 7-kor néztem meg a kinti hőmérőt, akkor -4 fok volt, de még most is csak -3 van..
Ma húslevest főzünk, a levest már fel is tettük kis lángra és a rakott rizs is készül... majd a meggymártás még...
A teánk kész, de már megtálaltam az ebédlőben, és a reggelihez megyek én is, melegszendvics van.......
A kávénk is elkészült. Azt már megittuk a gyerekekkel együtt.
Hozom későbbre is természetesen, mint mindig:
Sziasztok!
Margitka!
Köszi a reggeli kávénkat! Örülök, hogy megérkeztek a gyerekek! legyen csodás napotok együtt! Itt is szépen alakul az idő, remélem egész nap ilyen lesz.
Jó filmet néztetek tegnap!
Én is főzésben vagyok, a leves mellé rántott húst készítek.
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Aránylag jól aludtunk mi is, az ebéd már itt is készül, ragu leves és sajtos gombás hús lesz 2 napra.
Pihenősre vesszük még a mai napot is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét, jöhet a második.
Örülök hogy szerencsésen megérkeztek a gyerekek, az idő is szép volt aránylag, a szél miatt kicsit hidegebbnek éreztük. Finomat készítesz Te is, legyen továbbra is szép a napotok, sajnos gyorsan elrepül a hétvége.
Ilona!
Egyszerre ültünk a gép előtt, nálatok is finom ebéd lesz.
Sziasztok újra!
Ilona!
Köszi ezt a tavaszi virágos képet! Olyan jó ránézni... jöhetne is már a tavasz!... persze tudom, hogy még egy kicsit odébb van, de azért ezeket már jó látni... nálunk is bújik elő a hóvirág, bár eléggé árnyékos helyen van...
A húsleves után jól belakmároztunk a rakott rizzsel, amihez tényleg nagyon finom lett a meggymártás is... Pakoltam rendesen a gyerekkenek is... Meggymártásból most sokkal többet készítettem, mint szoktam, mert ezt Ők kérték. De csak mindenki egy kis keksztekercset evet utána, mást nem is bírtunk enni... pedig még kérésre sütöttünk a férjemmel 3 rúd sós túrós lepényt is. Egyet el is raktam a gyerekkenek, majd otthon tesztelik... Eddig mi hárman sem kóstoltuk meg, majd uzsonnára lesz itt is a tesztelése...
Nálatok is finom ebéd készült.
Lia!
Ahogy olvasom nálatok is igazán finom ebéd készült. Én még sajtos gombás húst nem is készítettem... hanem vagy sajtos, vagy gombást.. De ez így egész jól hangzik. Majd én is kiprbálom így is.
Bizony nagyon gyorsan elrepült a vasárnapi együttlét a gyerekkel. Ma nem maradhattak sokáig, mert még estére is van egy programjuk.
Most vittük ki őket az állomásra kocsival. Aztán várjuk majd a jelentkezést, ha hazaértek...
Már mi is csak pihenni akarunk délutántól.
Margitka.
Gondoltam higy elrepül ez a hétvége, de azért jó hogy tudtatokm együtt lenni egy kicsit. Nagyon sok finomsággal készültetek, jó lesz majd otthon elő venni a sok otthoni finomságot.
Ezt a húst többször készítettem, lehet disznó vagy csirke húsnól is készíteni.
Lapok Previous 1 … 1,639 1,640 1,641 1,642 1,643 … 2,458 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás