Válasz: Én fotóztam!
Sapkás alma, nagyon jó kép.
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!
Sapkás alma, nagyon jó kép.
Vasárnap sokat beszélgettem a húgommal... megemlítettem, hogy hiányolom a téli havat... Aztán kedden küldött nekem egy fotót tőlük, hogy oda már megérkezett a hó.
Érdekes pillnatot is megörökített tegnap a fiam a kertben. Mégpedig amikor egy vécse a fa tetején teljesen hátrafordította a fejét... Én nnem is tudtam, hogy teljesen hátra tudja fordítani:
...na és később, amikor meg oldalra lesett:
Aztán egy kis cinkét is lefotózott a bokrok között... A szemét épp csak látni, mert pont ott van egy ág... de ezt rakom be mert ez a legélesebb fotó.
Már virágzik az eper! Tavaly ősszel a Heni húgomtól hoztunk folytonérő eper palántákat. Neki még novemberben is termett! ... A fiamnál ültettük el a kis palántákat... De próbaként 1 kis cseréppel a fiam tett a szobájába a párkányra, és télen is figyelemmel kísérte. Ugyan ezt reggel a fiam fotózta le a szobája párkányán belül, de megmutatom:
Nagyon szépséges,nekem a ház előtti kiskert van tele sövénynek nyírtuk,érdekes hogy a többség lila volt,egy bokor volt fehér,idén szinte a fele fehér lett...és van egy kis tő,ami fodros,dupla szirmú lila,azt tavaly ültetem,úgy vettem valahol...Még picike a többihez képest de már virágzik.
A kapunkat pedig teljesen befutotta a hajnalka.
Apu emlékére ültettem oda,mert ő nagyon szerette,ha nyáron a kapu csupa kék virág.
Ancsa!
Nagyon szépek a mályvarózsáid! Szép az a dupla szirmú lila is a fehér mellett! Nekem is van lila, de az nem ilyen. Már tavaly is fotóztam....
Gyönyörű a hajnalka is a kapun!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!