Szia Ilona!
Csodaszép havas képet hoztál mára! 
Nálunk nincs olyan hideg, már csak 0 fokot látok a hőmérőn, és igencsak kisütött a nap... pedig úgy örültünk a hó látványának... De ha igaz, akkor még kedd-szerda és csütörtökön hullhat egy kevés... de hideget ide nem írnak a jósok...
Épp az előbb raktam be pár fotót a kertes topikba, amit még reggel készítettünk...
Változott itthon a terv... A férjem sült húst akar holnap sütni... Ezért még a reggeli előtt át is mentünk ma a húsboltba, és szép húsokat vettünk... Össze is vágtuk, bepácoltuk, majd délután kisütjük.. Ezzel is előbbre leszünk holnap majd a főzésben...
Már én is gondolkodok a pogácsa sütésén.. talán a jövő héten be is iktatom... Végül mára gombalevest főzünk, ez lett az óhaj... 
Ha nem kell főznöd, akkor lesz időd a hajfestésre... Én még sosem próbáltam, de már meg is szoktam az ősz hajszálakat... Lassan vágatni kellene, de télen mindig hagyon hosszabbra nőni egy picit...
Jó kis programotok volt tegnap. Mekkora babát látogattatok? Fiúcska, vagy kislány? ... Igen a héten volt Piroska névnap, mikor mentek köszönteni? ... azt szokták mondani, hogy: "a 8 napba belefér", ha nem azon a napon köszöntötik, amikor van... Bár ebben a vírusos időszakban nem fontos az időt betartani... sőt....
Ó még a kis Ibolya is beteg lett?! ... De örülök, ha már jól van!
Az is jó hír, hogy Leviék is jól vannak, majd most már a fiad is rendbe jön hamarosan!