Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét,éppen most főzöm a másodikat. A fejem is megfájdult, remélem ez majd jót tesz!
Azóta, már biztosan sikeresen elintéztetek mindent! Mi is reggel elmentünk a boltba, írtam miket kell vennünk. Ami fontos volt azokat vettünk, mert kifogyóban voltak dolgaink, semmi extra az ára viszont jól összejött! Gyümölcsöt vettünk még, mert az is fontos most. Borzasztó milyen árak vannak!
Én palacsintát kevertem be, majd azt fogom kisütni, túrós és lekváros lesz, lehet hogy még mákos is, mert a férjem ezt szereti.
Van levesünk és főzelék is még.
Köszönöm, már jobban vannak. A fiamnak van még hőemelkedése, de a menyem és a gyerek jól van. Tegnap előtt éjjel olyan magas volt a gyereknek a láza. hogy már félrebeszélt! Na meg is ijedtek a szülők nagyon, de mi is mikor utólag elmondták! Azóta nincs láza a gyereknek, az apjának ez a hőemelkedése nem akar múlni. Borzasztóan terjed, már az osztálytársai is lebetegedtek.
Lia!
Neked is jó munkát, elég hosszú lesz estig! Nagyon kell vigyáznod, hogy el ne kapd! Mi is csak ami fontos, akkor megyünk el itthonról. Már tegnap kérdezték, hogy akarjuk-e a negyedik oltást? Már lehetne menni egy héten három nap oltanak a kórházban, de megvárjuk még a körzetünkben az orvos olthat. Hozzá szeretnénk menni, Ő tudja milyet ad majd be negyediknek. Ők februárban kezdik tegnap mondták, addig kibírjuk.
Mindenki jól van?