Válasz: Társalgás
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,628 1,629 1,630 1,631 1,632 … 2,604 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Éjjel most sokat voltam fent, aztán reggel sem tudtam elaludni... Mondjuk ma korábban is akartam felkelni, mert van erlintézendő dolgom...
Jelenleg 3 fok van, talán 6-ig is emlekedik majd napközben a hőmétséklet. Egy pici csapadék is előfordulhat, na de ez majd kiderül...
A reggeli teát még nem készítettem el... De már megtálaltam az ebédlőben, a fiam majd jön reggelizni kicsit később... Ma is itthonról fog dolgozni.
Ma nem kell főzni, van maradék, a camembert sajtot csak holnap grillezzük délre.
A frissítő kávénk is elkészült. Már megitta a férjem, de én még nem.
Ma is hozom későbbre is természetesen:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a kávét, jól mutat ebben a pöttyös csészében! Itt nagyon hideg volt reggel és megint zúzmarás minden. Délben feltámadt a szél még hidegebbnek érezni. Ebéd után kimentünk a levegőre, de nem tudtunk sokáig kint lenni, annyira hideg volt.
Kétszer mostam délelőtt, de bent szárítok.
Meglocsoltam a leandereket, kettőt átültettem, volt annyi földem itthon.
Köszi, már tegnap csak 38,5 volt a láza, reggel hívtam már minden baja van a fekvéstől. Szerencsére a ,menyem és az unoka jól vannak, remélem most is, majd már hívjuk őket.
Többen elkapták a vírust a kollégától aki bement dolgozni, még a svéd igazgató is, beszélt vele a fiam. Ő is találkozott aznap vele. Jól szétszórta bent a vírust! Vannak felelőtlen emberek sajnos!!
Nekem is megfájdult a derekam, pedig semmi olyat nem csináltam.
Lia!
Neked is köszi! Jaj de cuki képet hoztál tegnap!
Sziasztok!
Most beszéltem a gyerekekkel a z unokám is lázas lett most 38 fok. Mondták is, hogy megéreztem mikor kell hívni őket! Már felvették az orvosával a kapcsolatot, várják a választ mi a teendő, a feje fáj.
Szia Ilona!
Ó de hangulatos virágkosorat hoztál! 
Ma nagyon hűvös, és eléggé szeles időnk lett nekünk is... Szerencsére reggel hamar végeztem az elintézendővel a városban... Még hazafelé a Tescoba is beléptem... mert ugye mindig kell valami...
Aztán délután a pihenést se hagytuk ki... Most valahogy nincsen kedvem semmi nagyobb munkába belefogni... DE mindig meg is vár a munka...
Úgy látom, hogy egyre csak erősödik a szél is...
... így délután csak nagyon keveset léptem ki a házból...
Most én se teregetnék ki, a szél biztos leszedné a ruhákat a szárítókötélről. 
Nekünk az idén is kint maradt a 2 leánder... Ha nem lenne nagyon hideg, talán nem is fagyna le... de tavaly is kihajtott mindegyik... igaz, hogy virágok nem voltak rajta...
Elhiszem, hogy a fiad is nyűgös a sok fekvéstől, de fontos ezt a vírust kifeküdni, talán úgy hamarabb meg is gyógyulhat. Csak türelem! ... Jajj de rossz hírt kaptál a telefonban! Remélem, hogy nem lesz sokáig beteg az unokád! Neki is jobbulást kívánok! 
Képzelem, hogy milyen mérges lehet a többi ember is, aki elkapta a vírust...
Akkor Te is kíméljed már magadat... nekem az a gyanum, hogy ma is sokat dolgoztál... nem véletlenül fájdult meg a dereked! 
Talán ma sikerül korábban lepihenni, és éjszaka is tudunk majd aludni. Mára én el is köszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Szép napot kívánok mára is! 
Éjjel jó nagy szél volt még... alig aludtunk, de hajnaltól 6 óráig ma is sikerült... persze akkor már mindig érzem az időt, és felébredtem ma is.
Jelenleg -1 fok van, talán délután 1 órára +4 fokig is emlekedik majd a hőmétséklet.
A reggeli teát már elkészítettem, megtálaltam az ebédlőben, a fiam majd jön reggelizni, és a férjem is igyekszik enni, mert műszaki vizsgára viszi a kocsit... Ma sok elintézendő lesz megint, főzni csak töltött paprikát fogok, levesünk van.
A frissítő kávénk is elkészült. Már megittuk a férjemmel együtt.

Ma is hozom későbbre is természetesen:
Sziasztok!

Margitka!
Na most megint jól megjártam! Elfelejtettem elküldeni amit egy órája írtam!!
Tegnap este nagyon szép készletben hoztál még teát! Most már a menyem is lázas már tegnap is volt este hőemelkedése. Reggel hívtak 8 óra után és mondták. 38 fok volt reggel.
Igyekeztek elmenni teszt vizsgálatra. Még szerencse, hogy 5 percnyire van tőlük a hely ,ahol csinálják. Holnap lesz eredmény.
A dok.nő azt mondta ha 2-3 nap nem múlik a gyereknek a láza akkor szóljanak neki. Írt fel gyógyszert és sok vitamint, gyümölcsöt kell enni. Pont délben hívtak, hogy a gyerek már a második tányér levest eszi, tegnap nem evett, és csak nagyon kicsi hőemelkedése van. Reméljük már ő is hamar meggyógyul, az apja is javul, már neki most a hangján is hallhali hogy javult.
A menyem be van rekedve és köhög. Egy kicsit a gyerek is köhög.
A véroxigén mérő nagyon jó, most nagyon fontos hogy legyen otthon!
Itt végre kisütött a nap, még a hangulata is jobb az embernek.
Most akarok kávét főzni, mert ebéd után még nem főztem. Nem sokat aludtam az éjjel hajnalban gyógyszert vettem be, hogy végre el tudjak aludni., A gyerekek jártak az eszembe, hogy mi van velük az éjjel. Alig vártuk a reggelt hogy tudjunk beszélni.
Szia Ilona!
Köszi a hangulatos képet, nincs hiány a nasikból még... ![]()
Hihi, már én is jártam így, mint Te! ... Képzeld csak, hogy minden este elköszönünk a Skpe-n egymástól Gáborral... egyik reggel, amikor jöttem, látom, hogy nincs ott az üzenetem... na volt, hogy ott maradt, minbt elküldendő... de úgy is jártam, hogy a férjem átküldött egy linket nekem, és utána Tőle köszöntem el este.. persze, csak reggel vettük észre!
... ilyen az, amikor sietünk, és kapkodunk... 
Sajnálom, hogy már a menyed is elkapta a vírust... bár bevallom, hogy én sejtettem ezt... egymástól könnyen elkapják egy házon belül... Neki is jobbulást kívánok! 
Annak viszont örülök, hogy a gyerek már gyógyulásban van! Csak egyen sok gyümölcsöt, és igyon sokat! 
Nálunk is kisütött a nap, de azért eléggé hűvös van... Remélem, hogy akávé után jobban érzed magadat Te is! 
Körülbelül egy hete kaptam ezt a linket az egyik kedves rokonubktól Pestről e-mail-ben... Na akkor rendeltem meg a mérőt... Ma végre megkaptuk. Szerintem érdemes vélgigolvasni:
Sziasztok.
Csak bekukkantani van időm, nagyon sok a munka. Tegnap 143 beteggel foglalkoztunk, nagyon későn végeztünk. Mégis azt mondják hogy nem dolgozunk, nem lehet elérni bennünket, elszomorító ami van most sajnos. Ma sem volt könnyebb a napunk, újabb kolléganő lett beteg.
Zsombor tesztje is pozitív lett mára, szerencsére jól van, semmi tünete nincs, de a héten itthon marad.
Margitka!
Jó hogy vettetek pulsoximétert, de azért e mellett sok minden másra is figyeljetek. Mi is nézzük a gyerekeknek, ha szükséges.
Finom ebédetek volt, mi vadast ebédeltünk.
Ilona!
Sajnálom, jobbulást kívánok Mindnekinek, de ez várható volt sajnos. Van hogy a gyerekeknél tünet nélkül lesz pozitív a teszt, de sajnos a fertőzést így tudja átadni másnak. Ezért lenne fontos a tesztelés hogy mindenki hozzáférhessen, ne kelljen fizetni érte, az orvosnak is kevesebb dolga lenne, nem az időpontokat, intézi az ingyen tesztelésre. Kint Leviéknék minden héten tesztelik a gyerekeket, negatív teszttel mehetnek vissza minden hétfőn az iskolába.
Lapok Previous 1 … 1,628 1,629 1,630 1,631 1,632 … 2,604 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás