Sziasztok!

Margitka!
Köszi a finom kávét, már főzöm a másodikat! Nagyon guszta a krémesed, meg is kívántam! Nekem is van a hűtőben egy csomag tészta, lehet hogy kedvet kapok rá. Tegnap vettem egy túrót a férjem már nagyon mondogatja a lepényt, de tegnap nem volt kedvem sütni, megígértem ma készen lesz.
Sok elmaradt dolgomat megcsináltam tegnap. Persze a takarítással kezdtem, de már a festést kellene csinálni, de a férjem mondta ahhoz hideg van. Ahogy kicserélték a kis ablakokat, körülötte kellene festeni, de ehhez sincs kedvem, így meg hiába takarítok csúnya, nincs befejezve.
Tegnap hívtak a gyerekek a fiam kovidos lett. Kedden bement az egyik munkatársa magas láza volt otthon. Bevette a lázcsillapítót és ment dolgozni, persze hogy kovidos volt, el is kapta a fiam már pénteken lázas volt. Tegnap meg 39.5 fokos láza volt nappal. Éjjel a menyem még vizes ruházta, úgy ment le a láza 38.9-re. Borzasztóan izzadt és most hőemelkedése van. Kíváncsiak, hogy a többi munkatársak elkapták-e? Ennyi esze legyen egy felnőtt embernek!!!
Attól tartanak, hogy a menyem és a gyerek is biztosan azok lesznek. Karanténba vannak, mert már megkérdezték az eredményt és pozitív. Az osztály hétfőn írt volna matekből, majd nyelvtanból, köriből dogákat a félév lezárásához. Nem tudom mikor írja meg.
Lia!
Nagyon guszta a kakaós csigád! Gondolom, hogy örült az unokád! Ő már jobban van? Itt nagyon hideg lett reggelre, tiszta zúzmara minden. A látványa viszont csodás!
Mi már több mint egy féléve megkaptuk a harmadik oltást. Éppen beszéltük, hogy most már biztosan szólni fog a dok.nő, mikor mehetünk a negyedikre.