Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ilona!
Milyen mesés képet hoztál még este! Öröm benézni a fórumba reggel a kép láttán, még a hangulatom is jobb lett! Köszi! 
Hú de sok kocsonyátok lett! Igazán guszták! Fogyasszátok majd jó étvággyal!
... Sajnos én már nem bírom megenni a csípőset, ezért a halászlé főzésekor is külön tesz a tányérjába a férjem erőspaprikát, mert Ő is szereti, és még eheti is... irigylem is miatta... A gombát mi hárman szeretjük, ezért csak akkor készítünk gombás ételt, ha Gábor nem jön haza, mert Ő bizony meg se kóstolja... Mindig alkalmazkodni kell.
Akkor ma nyugodtan dolgozhattok, van mit enni! 
Éjjel már megint megébredtem párszor, de mostanában meg hajnali 2 óra után úgy elalszunk, hogy ma is fél 6 körül ébredtünk meg, de még utána is sunytunk, és el is szundítottunk mindketten a férjemmel... Már majdnem fél 7 volt, amikor lejöttem utána az emeletről.. mert a férjem csak beelőzött ma is... igyekezett megfőzni a kávénkat.
Végre szombat van, nem kell dolgoznia a fiamnak... Éjjel még sokáig dolgozgatott, hagyjuk is pihenni, ameddig akar... nem is megyek fel, hogy ne zavarjam...
Fél 7-kor itt 0 fok volt, ma 5 fok körül lesz délben....
A reggeli tea is ráér még, hiszen mi 8 óra előtt nem szoktunk enni... De az ebédlőben már megtálaltam...
Ma nem kell főzni, van maradék... takarítani kell, aztán majd meglátom, hogy még mihez lesz kedvem és energiám...
A reggeli frissítő kávénkat természetesen már megittuk a férjemmel együtt.

Hozom későbbre is: