Válasz: Társalgás
Én mára elköszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,621 1,622 1,623 1,624 1,625 … 2,569 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én mára elköszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Éjjel sajnos most nehezen aludtam el. Már éjfél is elmúlt, amikor még az órát nézegettem... Aztán reggel 6 óra után ébredtem meg.
Jelenleg itt 2 fok van... Később majd 11 fok is lehet... Egy nagyon kevés esőt is jeleznek hozzánk... na majd meglátjuk...
Ma sem kell főzni, maradék van bőven, még süti is... ![]()
Már megittuk a reggeli kávét is a férjemmel... Most úgy érzem, hogy nagyon nagy szükség is van rá!

Hozom későbbre is a kávékat:
Sziasztok.
Hazaértem, munka után volt egy kis intézni valóm, utána itthon még elrendeztem egy kis benti munkát.
Vasaltam, most már jöhet egy kis pihenő.
Sajnos egyre jobban érződik az ünnepi lazaság hatása, egymás után jönnek vissza a pozitív tesztek amiket kértünk, ki tudja mi lesz még ezután.
Margitka!
Nagyon egyforma az alvókánk, én sem aludtam valami jól éjjel, sokat forgolódtam. Reggel sem voltam valami kipihent. Itt mostanra eléggé feltámadt a szél, hűvös lett. Reggel korán megyek, a héten dolgozunk pénteken is.
Remélem tudtál pihenni egy kicsit.
Szia Lia!
Akkor ma is kidolgoztad magadat a dolgozóban, és már otthon is! Megérdemelt a pihenés! 
Szerintem is várható volt, hogy újra több lesz a megbetegedés, mert már elég sokan türelmetlenek, de azért meggondolatlanok is, mivel nem veszik komolyan a vírust... pedig kellene!
Igen, köszi nekem sikerült délután pihenni, de elaludni nem tudtam... azért jól esett.. Aztán 4 óra előtt a férjemnek mondtam, hogy jó lenne sétálni a friss levegőn... és meglepetésemre egyből igent mondott... Csak fél órát voltunk távol, de nagyon jól esett! ... Bár már itt is eléggé felerősödött a szél... ettől függetlenül jó volt kint...
Na amikor hazaértünk egy 10 percet pihentünk, és kimentünk utána uzsonnázni. Ma már csak gyümölcsöt fogunk enni. ![]()
Igyekezzél majd időben lepihenni, és ha sikerülne még aludni is, akkor holnap jobb napod lehetne... már szerda lesz... az ünnepek után hosszú a kezdés, de lesz majd 2 nap a hétvégén... ![]()
Margitka.
Sikerült pihenni egy kicsit, nagyon jól is esett, örülök hogy neked is sikerült.
Lia!
Na ez jó.... De az még jobb lenne, ha éjjel is jól aludnál!... Sajnos holnap sem várható könnyebb nap a dolgozóban. 
Fél 7-kor jött haza a fiam, sajnos holnap is kell mennie dolgozni Pestre. Pedig úgy volt még tegnap, hogy hetente 2 napot itthonról dolgozhatnak... Ma változtattak sajnos, csak 1 napot engedélyeznek nekik... Remélhetőleg holnapután itthon lesz, és úgy dolgozhat... pénteken aztán megint megy... 
Már együtt megettük az ananász szeleteket... Aztán elkezdte a fiam a fürdést...
Én most már elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek teljen nyugodtan és vidáman a mai napja is! 
Éjjel szerencsére megint sikerült aludni... Aztán reggel ma reggel fél 6 óra után ébredtem meg.
Jelenleg itt 6 fok van. Később majd 10 fok is lehet... De aztán napközben lehűlés is várható... Egy kis esőt is jeleznek hozzánk mára is... Mosni is kell, de holnapra halasztom, akkor talán lehet kint is teregetni majd. Ha máshol nem, akkor a teraszon. Ott is szellőzhetnek, száradhatnak a ruhák majd.
Ma levest kell főzni, talán paradicsomleves lesz, maradék van második, még süti is... ![]()
Ma porszzívózni akarok, aztán rámolás, és amihez kedvem lesz még...
Már megittuk a reggeli kávét is a férjemmel.

Hozom későbbre is a kávékat:
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli fincsi kávét! Itt is vannak még maradékok, de ma másodikat egy kis halacskát sütök, azt kért a férjem. Húst most nem nagyon kívánjuk.
Én nem jól aludtam ma reggelre sajnos, de a tegnapi sem volt valami jó alvás!
Hétfőn jól elmellőztük egymást, egymás után írtunk. Este pontosan azzal a számmal emlékeztek meg a fiatal színészről, amit te is betettél! Nagyon szomorú!
Én tegnap elmentem a szemüvegemet megcsináltatni, jól felhúztam magamat! Most van akció, gondoltam most megyek! Hát 20 ezer forintba kerül, nincs akció csak akkor, ha keretet is veszek. Nekem van keretem minek vegyek még egyet, és azt mondta ha veszek is akkor is 30 ezer forintba lenne. A régi keretembe tetettem bele ez olvasó szemüveg, a másik nem kell.
Majd szól ha készen lesz.
Lia!
Jó hogy tudtál kicsit pihenni! Most megint jön a hideg front. Én fodrászhoz szeretnék menni, mert már vágatni kellene. Itt van az utcánkban nem messze azt mondják jól dolgozik. Remélem, hogy elvállal, mert a fodrászom még mindig beteg, de lehet hogy már nem is fog tudni dolgozni.
Szia Ilona!
Csodás a mai havas kép, amivel jöttél! Nagyon tetszik! 
Már mi sem kívánjuk a húst. Holnap is paradicsomlevest eszünk, mert 2 napra főztem, és majd másodiknak krumplis tészta lesz 2 napra... Aztán pénteken főzök krumplilevest, de megint 2 napra.. Majd szombaton lesz palacsinta sütve hozzá... Utána vasárnap kezdődhet újra a húsleves, és majd addig kitaláljuk, hogy mi legyen hozzá...
Ugye, hogy mennyire szomorú egy ilyen fiatalembert elveszíteni... hiszen nekünk is hasonló korú fiaink vannak... Na és ráadásul még lesz pár rész a "Jóban Rosszban" című sorozatból lejátszva, aztán vége a sorozatnak is, csak átrakták januártól az utolsó részeket... Itt még játszik a filmben a srác.. ma is megkönnyeztem, most amikor néztük...
... és holnap is nézzük ebéd után a sorozat folytatását...
Hú elhiszem, hogy jó mérges lettél a szemüveg csináltatásnál... nagyon rafináltan tudnak reklámozni, hirdetni... aztán a végeredmény meg más... ![]()
Ma reggel csak meggondoltam magamat, ami a mosást illeti... mert telepakoltam a mosógépet, és már 10 óra előtt ki is teregettem a teraszra. Akkor még elég jó idő is volt, és a szél is lengedezett... Aztán csak porszívóztam. Közben eszembe jutott, hogy Gábor fiam tegnap egy filmet ajánlott megnézésre, mert nekik is tetszett... Hát rábeszéltem a férjemet, hogy nézzük meg, mert tegnap már letöltötte megnézésre egy pendrive-ra...
Fél 1-kor lett vége, csak utána ebédeltünk... de nagyon tetszett mindkettőnknek. Ez egy ír-angol-kanadai romantikus film. ![]()
A film címe: Brooklyn.
Ja és az eső miatt, mert közben elkezdett esni.... még evés előtt behoztam a ruhákat a teraszról, azért egy kicsit kiszellőztek, és fent az emeleten ki is teregettem.... Most pedig pihenés van...
Sziasztok.
Megint későn értem ide, már nem is írom, egyre több a munkánk. Sajnos az egyik kollégánk is beteg lett, így helyettesíteni kell, elért hozzánk is, még szerencse hogy eddig megúsztuk, reméljük most sem lesz további gond.
Margitka!
Itt is esett szinte egész nap, munka után voltam a piacon, a kutyáknak vettem holnapra főzni valót.
A fenyőfát tervezem holnap leszedni, még a férjem főzi a kutyákét, takarítok, utána mehetek dolgozni.
Ilona.
Sikerült elinzézni a fodrászt?
Érdekesek ezek akciók, nekünk nem kedvez az biztos, szőrnyű árak vannak a szemüvegek terén is.
Szia Lia!
Gondoltam Rád ma többször is... Sajnos még egy jó ideig szerintem nem lesz könnyebb a dolgotok. Sőt! Ha még ott is van megbetegedés, akkor több munka hárul még emiatt is rátok... Nagyon vigyázzatok magatokra! 
Én is tervezem holnap a fenyőfa leszedését... aztán lehet utána megint porszívózni.. de már muszáj is lesz, mert idebent azért meleg volt a fának...
Ma is beszélgettem telefonon a rokonokkal, volt 3 hosszú beszélgetésem délután...
Már a nagy fiam is hazaért, de ma szintén fél 7-kor csak... Szerencsére holnap majd itthonról fog dolgozni.
Lapok Previous 1 … 1,621 1,622 1,623 1,624 1,625 … 2,569 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás