Sziasztok!

Margitka! Lia
Köszönöm a fiam nevében a szülinapi jókívánságokat! Annyi teendőm volt, hogy még a szülinapi köszöntő is lemaradt a tortáról!!
Köszi a finom reggeli kávét! Tegnap elmentek a gyerekek most csendes lett a ház! Utána lefeküdtem egy kicsit és el is szundítottam, jó volt egy kicsit pihenni.
Tegnap már csak ennyire volt időm, hogy a képeket betegyem, mert a szemem is megfájdult sokat nézegettem, válogattam.
Az ünnep itt is nagy durrogtatásokkal volt, szinte félelmetes volt néha hallani! Mi is fel voltunk éjjel kettő óráig,,,, a férjemék zenéltek mi meg filmet néztünk a címe BUÉK magyar film jó volt. Természetesen a neten keresték a filmet, így ezzel kibírtuk éjfélig, mert már mindenki álmos volt. Utána meg már nem volt álmosak kitartottunk 2 óráig.
Itt a maradékokat ettük tegnap, de ma sütök rántott húst mert ez tegnap nem volt. Lencse volt ebédre, pörkölttel és virslivel.
Már dolgozik a gépem, sok az ágynemű, törülközők biztos lesz háromszori mosás ma.-
A gyógyszertárba is megyünk mert fogytán a gyógyszerünk. Az alvással én is úgy vagyok, sokat forgolódok és éjjelente felkelek utána nehéz az alvás!
Ma takarítás is lesz, meg amit sikerül megcsinálni, de pihenek közbe mert sok volt már érzem- Az ablakok is nincsenek befejezve, festés körbe de az a legkevesebb, majd megcsináljuk most már van idő rá.
LIA!
Nálatok is biztosan szépen teltek az ünnepek! Remélem a férjed is jobban van a kezelésektől! Gondolom ma már dolgozol! Jó munkát a dolgozóban!