Sziasztok!

Margitka!
Még ebéd előtt gyorsan bekukkantok! Megfőztem a húslevest, végre mindennel készen tudtam lenni, csak a sajtosat fogom ebéd után sütni.
Nagyon aranyos vagy, köszönjük a névnapi köszöntést, de tavasszal ünnepeljük meg. Két tortát sütöttem az egyiket a barátnőm testvérének, most lett 70 éves, nem akartam vállalni, de láttam hogy nem esett jól neki. Így elkészült, de nem marcipános, hanem egyszerű, ennyi időm lett rá! A másikat a fiam születésnapjára mert nem jönnek haza január 11.-én, nem szaladgálnak már annyit. Így most felköszöntjük, így gondolták a nászék is.
Nagyon finomat csináltál megint, a rétes nagyon guszta, meg gondolom a többi is ami mára készült!
Remélem még délután be tudok majd nézni, egy kicsit! Az unokák egy percre sem veszik le a szemüket, márr ha nem látnak kiabálnak hogy menjek! Hóember is készült azt a szülőkkel csinálták, m ég mindig van hó, ezt pont jól jött nekik hogy itt vannak!
Legyen nagyon szép ünnep Nektek is a családdal! Majd a képeket pótolom!
Lia
Boldog névnapot az unokádnak! Neked is köszi a köszöntést, aranyosak vagytok, tavasszal tartják a Tamás névnapját!
Itt van most nagy nyüzsgés nálunk, tele van a ház! Jó, hogy így összetudták hozni a gyerekek is a találkozást nem mindig sikerül! Legyen szép ünnep ott is a családdal!
Most már megyek mert ebédelünk! Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!